Drama lui Cornel Constantiniu. Acum e căzut la pat, răpus de o boală grea. Ce se întâmplă cu el

Drama lui Cornel Constantiniu. Acum e căzut la pat, răpus de o boală grea. Ce se întâmplă cu el
Cornel Constantiniu, probleme grave de sănătate

Cornel Constantiniu a fost răpus de o boală grea. Cunoscutul cântăreț trece prin momente cumplite, iar familia se teme în fiecare clipă să nu-l piardă. Ce se întâmplă cu acesta?

Cornel Constantiniu, probleme grave de sănătate

Cornel Constantiniu are o stare de sănătate care îi îngrijorează teribil pe apropiații săi. Acesta a ajuns să aibă nevoie în totalitate de ajutorul soției sale pentru a putea face până și simplele lucruri pe care până la vârsta de 75 de ani s-a descurcat să și le facă singur. Actor, compozitor și cântăreț, acesta se numără printre personajele care au marcat cultura românească. Duetele cu Angelea Similea, Mirabela Dauer sau Mihaela Mihai au fost unele dintre cele mai plăcute publicului. Desigur că impresiona și cu piesele solo, dar mereu altă voce feminină l-a pus și mai mult în valoare.

O viață închinată scenei a ajuns la o etapă de final foarte greu de dus. În urmă cu 27 de ani, Constantiniu a fost diagnosticat cu Parkinson, iar de atunci loviturile de la viață au început să curgă lin și să-l afecteze din ce în ce mai tare atât psihic, cât și fizic. Fratele său geamăn a pierdut lupta cu cancerul, iar el a fost supus la nu mai puțin de 6 intervenții chirurgicale, arată impact.ro.

Cântărețul suferă de maladie din 1933

Dintre acestea, trei pe cord deschis în decursul a 4 ani, moment în care i s-a montat un neurostimulator. Din cauza maladiei de care suferă din 1933, Cornel a suferit trei operații pe creier.

Cu toate astea, a continuat să urce pe scenă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ascunzându-și durerea în spatele unei voci ce greu poate fi egalată. Acum, este în grija exclusivă a soției sale, Domnița, care se comportă cu el ca un copil mic și care nu s-a plâns niciodată de greutatea momentelor prin care trece alături de partenerul său.