Drama lui Carmen Rădulescu. A fost bătută în ultimul hal, prin ce a trecut

Drama lui Carmen Rădulescu. A fost bătută în ultimul hal, prin ce a trecut
Carmen Rădulescu, o viață de la extaz la agonie

Una din cele mai populare soliste de muzică ușoară, Carmen Rădulescu, nu a avut o viață ușoară. Cu o carieră impoartantă pe toate scenele românești, și nu numai, Carmen Rădulescu a fost și este o voce importantă. Dar despre viața personală a reușit să vorbească cu greu, momentele fiind din cele mai dramatice.

Carmen Rădulescu, o viață de la extaz la agonie

Viața artistei Carmen Rădulescu nu a fost una ușoară, încă din copilărie. Cu greu a decis artista să vorbească despre acele momente dramatice din viața sa. Unul din episoadele dure s-a petrecut atunci când artista, micuță fiind, a ajuns la Casa Copiilor.

Este unul din momentele grele din viața sa, iar Carmen Rădulescu a vorbit cu lacrimi în ochi, declarând într-un interviu acordat celor de la Antena Stars că ar fi ajuns plină de vânătăi, răni, făcute de părinții ei naturali. În același interviu Carmen Rădulescu a declarat că ar fi apărut un bărbat, rudă cu femeia care i-a dat viață, și care ar fi încercat să-i ia apărarea acesteia:

”În urma a două emisiuni unde am povestit chestia asta, am primit un telefon de la un bărbat care este rudă cu această femeie care m-a născut, mamă…hai să-i zic mamă deși nu am cum, nu pot. (…)

Spune că nu a fost chiar așa cum am povestit, că nu ma fost bătută. Că nu ma fost ținută de picioare cu capul în jos…. și zic ‘Dar cum să fie din moment ce părinții mei m-au luat de la casa de copii cu răni pe corp, cu bube în cap’ … tot ce era mai rău le adunasem eu’, a povestit Carmen Rădulescu.

”Eu nu mişcam, nu vorbeam, eram doar o păpuşă îmbrăcată”

După acest moment a venit unul fericit, momentul adopției care a însemnat o șansă la viață pentru Carmen Rădulescu, lucru care de altfel s-a și întâmplat și de care artista vorbește cu emoție și mulțumește în fiecare zi familiei care a decis să o primească.

”Mama mea vitregă a pierdut un băieţel la 8 luni şi aşa a ajuns să mă adopte pe mine. Eu nu mişcam, nu vorbeam, eram doar o păpuşă îmbrăcată. Cei de la camin i-au spus că ei aşteaptă să mor. Că nu are ce să facă cu mine, că sunt plină de bube şi paralizată.

Mama a fost însă hotărâtă şi le-a spus că acest copil va trăi şi va fi cineva .De la vreo 3-4 luni de când m-au luat părinții mei, au început să răsară flori pe mine în loc de bube. Mi-au vindecat fiecare rană a corpului.”, a mărturisit, cu emoție, cântăreața.

Ca o finalizare a dramei prin care a trecut, Carmen Rădulescu a mai povestit despre decesul celei care i-a dat viață. A aflat și despre existența a două surori. Totuși, cu regret, artista a povestit că de-a lungul existenței sale, cea care ar fi trebuit să-i fie mamă cu adevărat nu a căutat-o niciodată.

”Am aflat că am două surori. Nu știu unde locuiesc și nici nu mă interesează. O spun cu mâna pe inimă. (…) Mama, ființa care m-a născut a murit acum nu știu cât timp, (…) dar în acești 40 de ani n-ai găsit niciun motiv, o portiță, prin care să mă cauți și să-mi spui ‘Eu sunt mama ta.”, a mai povestit Carmen Rădulescu.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI