24 feb. 2021 | 13:45

Drama lui Carmen Rădulescu. A fost bătută în ultimul hal, prin ce a trecut

Știri generale
Drama lui Carmen Rădulescu. A fost bătută în ultimul hal, prin ce a trecut
Carmen Rădulescu, o viață de la extaz la agonie

Una din cele mai populare soliste de muzică ușoară, Carmen Rădulescu, nu a avut o viață ușoară. Cu o carieră impoartantă pe toate scenele românești, și nu numai, Carmen Rădulescu a fost și este o voce importantă. Dar despre viața personală a reușit să vorbească cu greu, momentele fiind din cele mai dramatice.

Carmen Rădulescu, o viață de la extaz la agonie

Viața artistei Carmen Rădulescu nu a fost una ușoară, încă din copilărie. Cu greu a decis artista să vorbească despre acele momente dramatice din viața sa. Unul din episoadele dure s-a petrecut atunci când artista, micuță fiind, a ajuns la Casa Copiilor.

Este unul din momentele grele din viața sa, iar Carmen Rădulescu a vorbit cu lacrimi în ochi, declarând într-un interviu acordat celor de la Antena Stars că ar fi ajuns plină de vânătăi, răni, făcute de părinții ei naturali. În același interviu Carmen Rădulescu a declarat că ar fi apărut un bărbat, rudă cu femeia care i-a dat viață, și care ar fi încercat să-i ia apărarea acesteia:

”În urma a două emisiuni unde am povestit chestia asta, am primit un telefon de la un bărbat care este rudă cu această femeie care m-a născut, mamă…hai să-i zic mamă deși nu am cum, nu pot. (…)

Spune că nu a fost chiar așa cum am povestit, că nu ma fost bătută. Că nu ma fost ținută de picioare cu capul în jos…. și zic ‘Dar cum să fie din moment ce părinții mei m-au luat de la casa de copii cu răni pe corp, cu bube în cap’ … tot ce era mai rău le adunasem eu’, a povestit Carmen Rădulescu.

”Eu nu mişcam, nu vorbeam, eram doar o păpuşă îmbrăcată”

După acest moment a venit unul fericit, momentul adopției care a însemnat o șansă la viață pentru Carmen Rădulescu, lucru care de altfel s-a și întâmplat și de care artista vorbește cu emoție și mulțumește în fiecare zi familiei care a decis să o primească.

”Mama mea vitregă a pierdut un băieţel la 8 luni şi aşa a ajuns să mă adopte pe mine. Eu nu mişcam, nu vorbeam, eram doar o păpuşă îmbrăcată. Cei de la camin i-au spus că ei aşteaptă să mor. Că nu are ce să facă cu mine, că sunt plină de bube şi paralizată.

Mama a fost însă hotărâtă şi le-a spus că acest copil va trăi şi va fi cineva .De la vreo 3-4 luni de când m-au luat părinții mei, au început să răsară flori pe mine în loc de bube. Mi-au vindecat fiecare rană a corpului.”, a mărturisit, cu emoție, cântăreața.

Ca o finalizare a dramei prin care a trecut, Carmen Rădulescu a mai povestit despre decesul celei care i-a dat viață. A aflat și despre existența a două surori. Totuși, cu regret, artista a povestit că de-a lungul existenței sale, cea care ar fi trebuit să-i fie mamă cu adevărat nu a căutat-o niciodată.

”Am aflat că am două surori. Nu știu unde locuiesc și nici nu mă interesează. O spun cu mâna pe inimă. (…) Mama, ființa care m-a născut a murit acum nu știu cât timp, (…) dar în acești 40 de ani n-ai găsit niciun motiv, o portiță, prin care să mă cauți și să-mi spui ‘Eu sunt mama ta.”, a mai povestit Carmen Rădulescu.

 

PlaySport
Emmanuel Macron, ironizat pe net după ce s-a lăsat fotografiat în timp ce lovea sacul de box! Internauții îl acuză că și-a mărit mușchii în Photoshop
Ego.ro
ULUITOR Cum arăta Larisa lui Pescobar înainte de operațiile estetice. IMAGINI BOMBĂ
Digi24
Caz șocant la Galați: patru elevi de liceu s-au filmat făcând sex cu o colegă și au răspândit clipul în școli și pe rețele sociale
Cancan.ro
Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer! Soția Prințului William e în stare de şoc
GSP.ro
Prezentatoarea-fotomodel de la Prima TV, declarații șoc despre Ion Țiriac: „Mi-ar plăcea să fiu în pantofii lui de lux”
Stirile PROTV
Anunț-șoc la Buckingham! Vestea de care se temeau toți
Romania TV
Theo Rose a anunțat despărțirea. Nimeni nu se aștepta la asta: N-aș putea să învinuiesc pe cineva!
Capital.ro
Putin a dat ordin. Moscova, complet ÎNCERCUITĂ. Cutremur total în Rusia
EVZ.ro
Kate Middleton are cancer. Anunțul a fost făcut chiar de prințesă
Adevarul
Oamenii de știință au descoperit că Viagra prelungește viața bărbaților
BZI.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Spynews.ro
Radu Ayan, băiețelul de 2 ani dispărut în Botoșani, a fost externat! Micuțul și părinții lui au făcut declarații: ”Nu avem cuvinte” / VIDEO
Libertatea.ro
Oficial: 40 de morți la Moscova, după atacul cu mitraliere de la concert. Ce se întâmplă acum
Sport.ro
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți pentru mine". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai sexy voleibalistă"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Suma uriașă pusă pe masă de Antena 1 pentru a-și aduce vedetele înapoi. Dan Negru, Bendeac, Scarlătescu, Bontea și Dumitrescu, la un pas să se întoarcă
Redactia.ro
FOTO S-a întors roata! Wozniacki, acuzată că trișează, după ce a atacat-o pe Halep
Digisport.ro
Ileana Stana Ionescu și soțul său, Andrei Ionescu, adevărul despre pensia pe care o primesc: „Noi, actorii mai vechi...”
Click.ro
Boala misterioasă fără leac care te face captiv în propriul tău corp. Aproape toți cei afectați sunt urmașii aceleiași persoane
Digi24
Totul începe cu un joc sexual. Ce a pățit o femeie din Capitală care s-a dus acasă cu un bărbat cunoscut pe net
Digi24
Fenomen astronomic unic. Când și cum poate fi văzut
EVZ.ro
Neatza cu Răzvan și Dani. Ioniță și Viorica de la Clejani, cadou fabulos din partea lui Johnny Depp: ”Marele actor mi-a făcut...” / VIDEO
Spynews
Schimbare spectaculoasă de look pentru Gabriela Prisăcariu! Cum arată soția lui Dani Oțil
BZI.ro
ASASINAT! Atac acum câteva minute la Moscova. Au tras în plin cu arme automate
Capital.ro
Elevii care pot primi lunar o bursă de 1.000 de lei. Criterii de selecție și documente necesare la dosar
Antena 3
Delia a ajuns la o clinică privată, pe perfuzii! Fanii s-au îngrijorat când au văzut imaginea postată de artistă
BZI.ro
Lourdes Leon, aproape dezbrăcată la un eveniment. Imagini incendiare cu fiica Madonnei
TV Mania
Rusia AMENINȚĂ familiile din România: Vor fi PRIMELE ȚINTE!
Mediaflux
Radu Ayan, băiețelul de 2 ani dispărut în Botoșani, a fost externat! Micuțul și părinții lui au făcut declarații: ”Nu avem cuvinte” / VIDEO
Spynews.ro
Rugăciunea pe care să o rostești în fiecare seară din postul Paștelui: atrage norocul în casă
Realitatea.net
Mario Fresh a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv cele cu Alexia Eram. Anunțul său: „Un capitol frumos se termină aici”
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro