Dramă la Insula Iubirii. A căzut de la balcon, în fața colegilor săi

Dramă la Insula Iubirii. A căzut de la balcon, în fața colegilor săi
Ce concurent de la Insula Iubirii a cazut de la balcon

A fost dramă la Insula Iubirii, reality show-ul de la Antena 1. Unul dintre concurenții din emisiunea ajunsă la sezonul 6 a căzut de la balcon, chiar în fața colegilor săi. Iubita sa actuală a privit șocată, de asemenea, întreaga scenă. Ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns în această situație, care putea duce la o adevărată tragedie.

Dramă la Insula Iubirii

Concurentul care a căzut de la balcon, în fața colegilor săi, a fost Rey  Actuala sa iubită, Eda, a privit totul cu groază. Se pare că totul a fost o glumă din partea ispitelor. Fetele l-au udat pe Rareș, care dormea liniștit pe un șezlong, iar între ei a început un soi de joc, probabil amuzant la început.

Rey a dorit să își „ajute” colegul și a vrut să le sperie pe fete, însă gestul lui necugetat l-a costat foarte scump. Concurentul a căzut de la balcon sub privirile celorlalți participanți la emisiune. Eda, partenera lui Rey, a povestit ce anume s-a întâmplat, de fapt.

„Rareș le-a alergat pe fete dintr-o vilă în cealaltă până au ajuns în camera liberă. El a vrut să urce pe balcon și să le sperie. Și-a dat seama că este foarte instabilă structura aceea, dar Rey, Hulk, s-a gândit că el poate să urce și într-adevăr s-a urcat pe masă, pe scaun, doar că acel balcon avea anumiți paleți, care sunt dintr-un lemn fragil. S-a prins de ei, iar în momentul în care s-a ridicat cu totul s-au rupt acei paleți. A căzut pe gresia de jos și a rămas așa… ca o stea de mare”, a povestit Eda.

Rey s-a prăbușit la pământ

Colegii au privit cu groază întreaga scenă. Rey s-a prăbușit în fața celorlalți, iar pentru câteva secunde a rămas la pământ. Din fericire însă, acesta nu a pățit nimic grav, dar lovitura a fost destul de dureroasă.

„Eu am văzut toată căzătura asta în slow motion, adică l-am văzut sus, s-au rupt, și căzătura, dar, pas cu pas am văzut tot și am înlemnit. Bine, acum că el este bine și s-a ridicat și am râs toți, dar dacă s-ar fi întâmplat ceva ar fi fost tragic”, a spus Eda.

Tot în ediția din 14 iunie, la Insula Iubirii, Florin și Lavinia și-au spus cuvinte dure.

„A avut un moment fake, iar ea dacă a gândt-o ca fiind un joc, nu știu. Eu nu am înțeles ce s-a întâmplat”,spune Florin. „Te-am întrebat ce e real”, spune Lavinia. „Nimic. Dacă tu nu ai capacitatea să faci distincția”, răspunde Florin.

„De aia te-ai frecat de toți? Puneai paharul pe Bogdan?”, spune Florin. „Dar nu m-am frecat de nimeni”, spune Lavinia. „Poate ai băut mai multe pahare. Poți să pui mâna, dar nu ai cum să faci asta cu mine”, spune Florin. „Și tu ai luat-o pe Cristina în brațe”, spune Lavinia. „Da, fiindcă tu ai făcut-o. Și să te gândești bine dacă mă iei pe mine la dream date că în seara asta m-ai dus low”, spune Florin.