Drama fără margini a unei celebre vedete Pro TV. Soțul s-a împușcat în cap după ce a comis accidental o crimă

Drama fără margini a unei celebre vedete Pro TV. Soțul s-a împușcat în cap după ce a comis accidental o crimă

Deși este una dintre cele mai frumoase femei din România, Oana Cuzino este singură, oficial, din anul 2014. Puțini cunosc însă drama care i-a marcat viața celebrei prezentatoare de la Pro Tv.

Drama fără margini a Oanei Cuzino

Totul a început la finele anilor `90, atunci când Mircea Stănescu și frumoasa prezentatoare s-au cunoscut. Cei doi s-au căsătorit în perioada în care Mircea a făcut pasul spre politică, fiind consilier pentru doi prim-miniștri. Din nefericire însă, mariajul acestora s-a destrămat rapid. Cu toate acestea, deși despărțiți, acesta a decis să-i mai păstreze numele o perioadă, timp în care a scris câteva volume de politică pe care s-a semnat Mircea Cuzino Stănescu.

 

Oana Cuzino a avut două mariaje

La data de 27 decembrie 2008, aflat fiind la volanul unui Mercedes, Mircea Stănescu a accidentat mortal un bărbat, chiar pe o trecere de pietoni din Capitală, iar acesta urma să fie audiat pe data de 12 ianuarie. Trecut fiind printr-un divorț dureros, dar și apăsat de gândul că a curmat o viață, Mircea Stănescu și-a pus capăt zilelor la data de 5 ianurie 2009, chiar la nouă zile după accident. Astfel, fostul soț al Oanei Cuzino a fost găsit împușcat în cap în apartamentul său din cartierul Panduri, la vârsta de 39 de ani.

Apoi, Oana Cuzino și-a refăcut viața alături de omul de afaceri Yoav Shtern, căruia i-a dăruit o fetiță, pe nume Naomi. După un mariaj de 12 ani, vedeta s-a despărțit de soțul ei, iaar divorțul s-a pronunțat fără prea mare tam-tam. Afaceristul în vârstă de 67 de ani a rămas însă în relații bune cu fosta soție și cu fiica lor.

Oana Cuzino s-a născut la data de 20 iunie 1971, în București. Este un medic primar geriatru, doctor în știinte medicale și jurnalistă româncă. Oana Cuzino este prezentatoarea emisiunii Ce se întâmplă doctore?, difuzată zilnic, din 2002 încoace, la ProTV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI