Drama din viața Patriziei Paglieri: „M-a amenințat cu pistolul că mă omoară dacă nu mă întorc”

Drama din viața Patriziei Paglieri: „M-a amenințat cu pistolul că mă omoară dacă nu mă întorc”
Care este drama Patriziei Paglieri

S-a aflat care este drama din viața Patriziei Paglieri. Vedeta a fost amenințată cu pistolul. Chef Patrizia Paglieri, care are o poveste de viață impresionantă, a dezvăluit cum  și-a părăsit soțul, dar și cum l-a cunoscut pe tatăl lui Francesco, fiul ei. Detaliile incredibile, disponibile în rândurile de mai jos.

De ce a fost Patrizia Paglieri amenințată cu pistolul de tatăl copilului său. „Mă suna noaptea, îmi era frică”

Chef Patrizia Paglieri este cunoscută în toată România, pentru rețetele ei, pentru accentul italian pe care îl are, dar și pentru buna dispoziție pe care o emană de fiecare dată când este prezentă la TV, dar și în public.

Cu toate astea, puțini dintre români îi știu cu adevărat povestea de viață. Chef Patrizia și-a dorit foarte mult să devină mamă, însă tatăl copilului ei a adus și momente neplăcute în viața personală.

Patrizia Paglieri a divorțat la 24 de ani

Patrizia Paglieri a divorțat la doar 24 de ani, distanța de părinți fiind motivul separării de soțul său, pe care și acum îl consideră un bărbat de treabă. Nu au existat certuri și probleme cum ar fi infidelitatea, așa cum se întâmplă în cele mai multe cupluri. Motivul principal al divorțului vedetei a fost strict dorul de România. Dorul de țară a făcut-o pe chef Patrizia Paglieri să ia o astfel de decizie.

Astfel, la 24 de ani, chef Patrizia Paglieri a fugit înapoi în România și nici că a mai vrut să se întoarcă vreodată în Italia. Dorul de casă și de părinți a făcut-o să revină, dar și să divorțeze de soțul său. Bărbatul a venit imediat în România și a încercat să o convingă pe Patrizia Paglieri să rămână cu el, însă eforturile lui au fost în zadar.

Fostul soț nu a convins-o să o ia înapoi în Italia

„I-am spus soțului meu că mă duc în România o săptămână să văd ce fac părinții mei și nu m-am mai întors. Aici am rămas, am sunat și i-am spus că nu mai vin. S-a urcat imediat în mașină și a venit el aici. Tata avea un cazino în Amzei și locuiam în Strălulești pe lac, era micuț, dar locul vara era superb. Acolo a apărut el. Mama mi-a zis să mă gândesc bine pentru că el era un băiat ok, dar eu nu am mai vrut să mă întorc. A fost o întâlnire rece, dar nu cu supărare, pentru că nu aveam de ce să fim supărați. Era pur și simplu faptul că eu îmi iubeam mai mult părinții decât pe el”, a mărturisit Patricia Paglieri, în emisiunea lui Mihai Ghiță.

După divorț, Patrizia Paglieri l-a cunoscut pe tatăl copilului său

Ulterior, chef Patrizia a cunoscut un italian, iar acesta avea să devină și tatăl copilului ei. Bărbatul știa că ea își dorește să devină mamă, iar când copilul a venit pe lume, și-a dorit să se implice și în viața de familie. Chef Patrizia a povestit că existau certuri în casă, între cei doi neexistând dragoste.

„Am cunoscut un domn italian și am stat cu el o perioadă și am rămas însărcinată. Am stat în concubinaj. El știa că îmi doresc un copil.

El știa, dar apoi s-a gândit că își dorea să fie tatăl lui Francesco, dar eu nu prea eram convinsă pentru că ne certam foarte mult. Eu nu-l iubeam și ne certam.(…) Nici el nu era cel mai dulce om de pe pământ. Am venit acasă, am făcut valiza și i-am spus că mă duc cu Francesco o săptămână la mare să văd dacă suntem noi doi relaxați cum se simte și dacă problemele vin din tensiunile de acasă.

Patrizia Paglieri, amenințată cu moartea

Am fost la mare și Francesco era perfect așa că nu m-am mai întors. M-am dus acasă la tata și mama și m-a amenințat cu pistolul. Mi-a spus că dacă nu mă reîntorc acasă mă omoară. Mă suna noaptea, îmi era frică și nu ieșeam din casă. Muream de frică și închideam tot, iar după s-a resemnat”, a precizat chef Patrizia, potrivit sursei citate mai sus.