Drama din viața lui Toni Iuruc. Ce s-a întâmplat cu o săptămână înainte ca tatăl lui să moară

Drama din viața lui Toni Iuruc. Ce s-a întâmplat cu o săptămână înainte ca tatăl lui să moară
Drama din viața lui Toni Iuruc.

Drama din viața lui Toni Iuruc. Ce s-a întâmplat cu o săptămână înainte ca tatăl său să moară. Amintim că ieri, Toni Iuruc- Simona Halep și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile.

Drama din viața lui Toni Iuruc

Despre familia soțului Simonei Halep nu se cunosc însă foarte multe detalii. Acesta a mai fost căsătorit de două ori și este cu 14 ani mai mare decât frumoasa jucătoare de tenis.

Însă mai multe amănunte despre familia acestuia nu prea se cunosc. Despre mama lui, pe nume Genica, s-a aflat că este o femeie care conduce afacerea familiei, însă despre tatăl său nu se știe mai nimic.

Familia lui Toni Iuruc a fost însă narcată de o reală dramă, în urmă cu mai bine de un deceniu, când Toni Iuruc și-a pierdut tatăl, care suferea de mai mult timp de o boală gravă. Mama acestuia a ales să nu își refacă viața alături de un alt bărbat, concentrându-se asupra afacerii cu spații de închiriat.

Ce a povestit prietenul lui Toni Iuruc

Alex Zamfir, unul dintre cei mai buni prieteni și fost coleg de liceu cu Toni Iuruc, a fost alături de acesta în ziua nefastă. Acesta a povestit pe blogul său că în săptămâna precedentă a visat că tatăl lui Toni va muri, fapt care, din păcate, avea să se întâmple.

”(…) Eu stăteam în poarta bisericii gândindu-mă că o să dau ochii cu Toni și că va trebui să-i zic ceva să-l consolez. Știu că suna ca un c**, dar când vine vorba de înmormântări sunt extrem de stresat că o să zic ceva ce nu trebuie, așa că de cele mai multe ori nu zic nimic, ci mă plimb de colo-colo, ca un mut prost.

Bun, îl văd pe Toni venind spre mine. Aici amintirile noastre diferă: eu îmi aduc aminte că îi povestisem cu ceva vreme înainte că am avut un vis cu tatăl lui. El își aduce aminte că în săptămâna aceea îl sunasem să-i spun că l-am visat pe tatăl lui care a murise (nu murise la momentul visului).

Vine Toni la mine și îmi zice:

– F***-te-n g***, Zamfire, cu visul tău! Mamă, după ce că eram eu stresat, îl mai și supărasem pe-ăsta…Ce să zic, ce să zic?

– Lasă, mă, Toni, că eu cred că s-a dus într-un loc mai bun… Se uită Toni la mine ca la cel mai mare tâmpit, după care îl bufnește râsul de se uită toată lumea la noi:

– Băi, Zamfire, tu chiar ești prost? A murit, bă, nu s-a dus în niciun loc mai bun! M-am gândit un pic.. – Da, așa e. Și am continuat să râdem amândoi.

Ca o paranteză, de atunci m-au rugat toții prietenii să nu le povestesc niciodată dacă vreodată îi visez”, a povestit Alex Zamfir pe blogul său, ”Cel mai bun tată”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI