Dramă cumplită pentru vedeta Antena 1! Din păcate, a pierdut sarcina. Cum a reacționat partenerul ei

Dramă cumplită pentru vedeta Antena 1! Din păcate, a pierdut sarcina. Cum a reacționat partenerul ei
Dramă cumplită pentru vedeta Antena 1! Din păcate, a pierdut sarcina. Cum a reacționat partenerul ei

După o relație eșuată, văzută și pe micile ecrane, la Insula Iubirii, Alexandra și-a găsit liniștea în brațele lui Mădălin, cu care se cunoaște din copilărie. S-au îndrăgostit nebunește, băiatul a cerut-o în căsătorie, apoi urmau să devină cei mai fericiți din lume, în urma veștii că vor fi părinți. Bucuria s-a transformat în necaz, căci vedeta Antena 1 a pierdut sarcina, potrivit unor surse apropiate ei, citate de Viva.

Vedeta Antena 1 a pierdut sarcina

După ce s-a despărțit de Aurel, Alexandra Diaconescu a început o relație cu Mădălin. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a anunțat, într-un mod inedit, în apropierea Crăciunului, că urmează să devină mamă pentru prima dată. Pe una dintre rețelele de socializare, tânăra a pus imagini cu botoșei și body pentru bebeluși.

„M-a cerut după 6 luni de relație, ne cunoașteam de 11 ani, din copilărie. Mama zice că m-a iubit dintotdeauna, eu nu știu ce să cred. Nu știam să fac alegerile potrivite. Eu i-am zis că în elicopter sau în parașută, dar a fost acasă. A fost cea mai bună decizie. Noi vorbiserăm deja să ajungem acasă cam la aceeași oră, să mâncăm îmăreună. El m-a întrebat și ce vreau să mănânc. Am scăpat cheia din mână când am văzut ce scrie pe jos, dar nu mă așteptam la un inel, ne mutaserăm de o săptămână.

S-a pus în genunchi, îmbrăcat la cămașă…Nu am zis nici da nici nu, am zis doar: nu cred! Apoi am zis da, îmi venea să țip. Merită tot ce e mai bun. Noi am mai avut mici încercări când eram copii, dar acum am considerat că merită o șansă 100% reală. E ultima alegere, așa sper! Nu am plâns, dar eram șocată! Îl vedeam pe el foarte transpirat, se lipise cămașa de el, el avea lacrimi în ochi și tremura tot. Îi bătea inima super tare’, a povestit Alexandra la Antena Stars.

Cum a reacționat partenerul ei

Alexandra a pierdut sarcina și a încercat să țină totul ascuns, au dezvăluit surse apropiate ei, pentru publicația numită. Vedeta Antena 1 și-a reluat activitățile și încearcă să se pună din nou pe picioare după întâmplarea nefericită. Logodnicul îi este aproape în această perioadă tulbure.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI