Dragostea vieții lui Cătălin Scărlătescu e o pensionară! Rita are 67 de ani și seamănă cu Neti Sandu

Dragostea vieții lui Cătălin Scărlătescu e o pensionară! Rita are 67 de ani și seamănă cu Neti Sandu

Cătălin Scărlătescu a fost surprins de o prezență feminină dragă sufletului lui, în emisiunea ”Chefi la cuțite”. În ediția de cu seară a show-ului culinar de la Antena 1 și-a făcut apariția Rita,  o pensionară pe care celebrul bucătar a numit-o ”dragostea vieții lui”.

Cătălin Scărlătescu, despre ”marea sa dragoste”, Rita. Este cea mai longevivă relație a bucătarului cu o femeie

Cătălin Scărlătescu a fost pus față în față cu ”dragostea vieții lui”, în platoul ”Chefi la cuțite”. Juratul le-a prezentat colegilor săi femeia care i-a furat inima, în urmă cu mai bine de un deceniu. Numele ei este Rita Brăilescu și afirmă că de peste 10 ani se ocupă de organizarea lui Cătălin Scărlătescu. Cu alte cuvinte, este cea care are grijă de casa celebrului bucătar. Ea susține că se cunoaște cu acesta încă de pe vremea când el nu era celebru, iar de atunci nimic nu i-a mai despărțit.

Rita s-a hotărât să îi facă o surpriză de proporții lui chef Scărlătescu, așa că l-a vizitat la muncă, unde nu a venit doar pentru a-l saluta, ci și pentru a găti. Femeia a ales să prepare o ruladă de pui cu piure de păstârnac, decorată într-o manieră colorată și cu bun gust.

Deși piureul nu a fost pe gustul bucătarilor, toți declarându-l amar, restul preparatului a fost apreciat și lăudat la adevărata lui valoare. Ba chiar Scărlătescu a spus că în spatele farfuriei se află un bucătar.

Cum trebuie să fie aleasa lui Scărlătescu?

Momentul în care s-au deschis ușile a fost plin de suspans. Chef Scărlătescu a amuțit văzând-o, nevenindu-i să creadă că ”dragostea vieții lui” a partipat la emisiune. Cei doi au avut un schimb de replici, apoi vedeta a prezentat-o în fața colegilor săi: „Marea mea iubire. V-o prezint pe Rita”, a spus juratul. Aceasta a oferit detalii despre relația cu bucătarul de la Antena 1, menționând amuzată că este ”cea mai longevivă din viața lui Scărlătescu, cel puțin cu o femeie”.

În plus, a mărturisit aspecte neștiute din intimitatea juratului, precum multitudinea de pantofi de culoare roșie din garderobă, faptul că nu îi plac pijamalele din satin și că este un bărbat foarte ordonat. Și, cum se știu de atâta amar de vreme, desigur că Rita îi cunoaște gusturile și în ceea ce privește femeile.

„Să nu aibă numai un neuron în cap și restul în frigider, să-i aibă pe toți la ea. Este foarte selectiv, să fie așa, să fie așa, Cătălin cu ochii lui de ciocolată e frumos, are un suflet mare. Are un caracter superb”, a declarat Rita Brăilescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI