Dragoste, ruptă din filme: ce s-a întâmplat după ce și-a pierdut memoria și l-a uitat

de: Puiu Alexandru
08 07. 2019

Într-un scenariu desprins parcă din filmele de la Hollywood, o tânără de doar 20 de ani a trebuit să-și refacă viața după ce și-a pierdut memoria. A uitat toate persoanele importante din viața ei.

În cazul în care vreodată o să-ți piezi încrederea în ideea de dragoste adevărată și relații care țin o viață, poți să ai în vedere cazul lui Jessica Sharman din Statele Unite ale Americii. După ce și-a pierdut complet memoria, persoana pe care a iubit-o înainte a stat lângă ea. Rich Bishop a ajutat-o să treacă prin întreaga perioadă de tratament și, în final, Jessica s-a reîndrăgostit de el.

În urmă cu câteva luni, o tânără de 20 de ani de peste ocean și-a pierdut memoria în urma unei crize de epilepsie mai grav. Jessica suferea de epilepsie încă din 2010, când a fost diagnosticată cu o formă a afecțiunii care afectează lobul frontal al creierului. În toată această perioadă, a mai avut numeroase crize, dar niciuna nu a fost la fel de gravă precum cea suferită în 2019.

La momentul crizei care a lăsat-o fără memorie, Jessica și Rich erau într-o relație de șapte luni. Prietenul ei a fost lângă ea când a suferit cea mai recentă criză, dar intervența sa de la fața locului nu a ajutat-o suficient încât să nu-și piardă memoria.

Cel mai mult au suferit părinții ei, din imaginea de mai sus. Pentru o perioadă de aproximativ jumătate de an, Jessica i-a considerat niște străini, iar aceștia au încercat să se apropie de ea treptat. Mama ei este în vârstă de 49 de ani, iar tatăl ei are 56 de ani. Lisa lucrează în comerț, iar el este electrician. Amândoi au izbucnit în plâns când fiica lor de 20 de ani a spus că nu-i recunoaște.

Din toată viața ei anterioară, Jessica și-a adus aminte doar de trenul în care s-a urcat înainte să aibă criza de epilepsie. În final, tratamentul și răbdarea celor din jur au ajutat-o enorm, iar faptul că s-a reîndrăgost de același om este minunat.