Dragoş Săvulescu a fost arestat. Ce se va întâmpla acum cu fostul acționar al lui Dinamo

Dragoş Săvulescu a fost arestat. Ce se va întâmpla acum cu fostul acționar al lui Dinamo
Dragoş Săvulescu a fost arestat. Ce se va întâmpla acum cu fostul acționar al lui Dinamo

Dragoş Săvulescu a fost arestat în Grecia. Fostul acționar de la Dinamo fusese condamnat, în 2019, la 5 ani și jumătate de închisoare, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța și Mamaia. El fugise din țară înainte de decizia instanței. Săvulescu a fost iubitul faimoasei Mădălina Ghenea, dar s-a căsătorit în 2017 cu o fostă Miss Albania. El începuse o carieră de actor și producător la Hollywood.

Dragoş Săvulescu a fost arestat

Dragoş Săvulescu a fost arestat.  Condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia, Dragoş Săvulescu a fost reţinut în Grecia. Săvulescu  fugise în Italia pentru a scăpa de închisoare, după o decizie definitivă a Înaltei Curți. În 9 februarie 2019, omul de afaceri Dragoș Săvulescu, fost acționar la FC Dinamo, a fost dat în urmărire internațională, după ce nu a fost găsit de polițiști pentru ca aceștia să pună în aplicare sentința în dosarul în care a fost condamnat și Radu Mazăre.

În 19 ianuarie, reprezentanți ai Poliției Române declarau pentru HotNews.ro că omul de afaceri Dragoş Săvulescu s-a predat autorităților din Napoli și se află în custodia Poliției italiene. Autoritățile italiene (Curtea de Apel Napoli) au respins executarea mandatului european de arestare, au recunoscut sentința emisă de instanța română și au dispus executarea pedepsei în Italia. Totodată, instanța italiană a dispus suspendarea executării pedepsei.

Ce se va întâmpla acum cu fostul acționar al lui Dinamo

Pe numele lui Dragoș Săvulescu (46 de ani) exista un mandat european de arestare emis de Curtea de Apel București. În baza acestuia el a fost reținut duminică noapte de autoritățile din Grecia pe insula Mykonos. După ce primise sentința, Săvulescu alesese să nu se predea autorităților.

Am ales să nu mă predau autorităţilor române pentru a-mi ispăşi o pedeapsă nedreaptă şi nemeritată dată de nişte judecători corupţi de sistemul din care fac parte, fără conştiinţă şi plini de ură la adresa unor oameni nevinovaţi!! NU RECUNOSC SISTEMUL DE JUSTIŢIE CORUPT DIN ROMÂNIA!!! Am decis să lupt până la capăt pentru a-mi demonstra nevinovăţia şi pentru a-i demasca pe oamenii servili unui sistem de justiţie bolnav din România! Voi face din acest caz nu numai un caz super-dezbătut la nivel naţional ci şi un caz cunoscut internaţional, pentru a atrage atenţia opiniei publice din ţările civilizate asupra nedreptăţilor, ilegalităţilor şi abuzurilor pe care actualul sistem de justiţie din România le face!”, scria Săvulescu într-o postare pe o rețea de socializare, după ce a fost condamnat.

Dragoș Săvulescu s-a retras în 2013 din acționariatul clubului Dinamo. El a fost iubitul Mădălinei Ghenea, dar în 2017 s-a căsătorit cu fosta Miss Albania 2010, Angela Martini. Săvulescu se lansase și într-o carieră de actor și producător la Hollywood. El a apărut în filme precum „Criminal” (2016), alături de nume grele: Kevin Costner, Ryan Reynolds și Gary Oldman. Angela Martini, iubita lui Dragoș Săvulescu postase pe Instagram, cu câteva ore înainte de arestarea milionarului, câteva poze împreună cu acesta chiar din Insula Mykonos, scrie G4media.ro. Angela Martini nu a precizat locația în care se află, însă o prietenă din grup, fotomodelul Marica Pellegrinelli, a postat și ea imagini, pe contul de Instagram, în care a titrat ”Mykonos”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI