Dragoș Moștenescu a dat lovitura în Anglia. Ce face acum actorul din La Bloc

Dragoş Moştenescu s-a mutat în Anglia. Sursa foto: libertatea.ro

Dragoş Moştenescu, actorul care l-a interpretat pe Costel Jurcă în serialul La bloc, serial ce se difuzezază încă la TV, a renunţat la România şi s-a stabilit în Londra de aproape 3 ani.

Dragoș Moștenescu a dat lovitura în Anglia

Dragoş Moştenescu s-a stabiliti în Anglia, Londra, unde  unde şi-a găsit un loc în industria spectacolelor de umor, scrie click.ro. Actorul a împlinit 53 de ani chiar  pe 1 aprilie şi spune că se simte plin de energie. Dragoş Moştenescu a povestit ce planuri are pe viitor şi spune că nu s-a oprit nici acum, în plină pandemie de coronavirus. Costel Jurcă a lansat un serial despre familie.

Sunt plecat de aproape 3 ani şi locuim în Londra. Vara trecută am adus şi familia, cu căţel cu tot. Nu trebuie să fii genial ca să îţi vină ideea, când stai în casă ca toţi ceilalţi şi nu poţi să produci decât pentru online.

Este o mini serie numită “THE MOs (Moşteneştii)” despre o familie mare – a mea – ce trăieşte cu toţi membrii ei în casă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Tema nu e neapărat legată de situaţia dramatică de acum, dar speculează conjuncturile„, a declarat Dragoş Moştenescu, adăugând că serialul va fi în limba engleză. Actorul în Londra, are propriul show şi a avut şi spectacole.

Ce face acum actorul din La Bloc

Da, am avut spectacole cu show-ul meu “All Aboard!” – o comedie muzicală tip one-man-show, cu pian live pe scenă, spectacol care a fost foarte bine primit de criticii din UK şi programat anul trecut pentru 23 de reprezentaţii la Edinburgh Festival, cel mai mare festival de arte din Europa„, a mai spus Dragoş Moştenescu.

Actorul a mai precizat că spectacolele i-au fost anulate de epidemie, dar că online-ul mai mişcă. Actorul  a amintit de familie, de copii, care s-a acomodat perfect în Londra.

Luca are 12 ani şi e în clasa 7-a (a cincea după sistemul românesc), iar fetele, gemenele Elena şi Ana, sunt a şasea (a patra după sistemul românesc) şi pot spune că s-au integrat rapid şi foarte bine„, a mai adăugat îndrăgitul actor.

Actorul este foarte mulţumit de mişcarea făcută şi spune că lucrurile în Marea Britanie merg excelent, exceptând această perioadă dificilă pentru toată planeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI