Dragnea, huiduit pe oriunde ajunge: ”Nu vrem să fim conduși de hoți”

Autor: Ciprian Ioana - 15:45, 19 apr. 2019
Sursa foto: botosaneanul.ro

Periplul lui Liviu Dragnea prin țară se transformă într-o lovitură gravă de imagine pentru liderul PSD. El a fost huiduit și la Botoșani și a fost nevoit să intre pe ușa din dos.

Liderul PSD dar şi miniştrii cu care a venit la Botoşani au ajuns la Casa de Cultură a Sindicatelor, la un eveniment electoral. Ei au intrat, însă, în clădire printr-un perimetru special, prin lateralul instituţiei.

Acolo, accesul era restricţionat de mai mulți jandarmi dar şi ofiţeri în civil, potrivit botosaneanul.ro.

Oficialii PSD au intrat pe acolo în Casa de Cultură a Sindicatelor pentru a-i evita pe manifestanții care scandau în apropiere. Aceștia l-au huiduit pe liderul PSD și au strigat mesaje precum: ”Nu vrem să fim conduși de hoți”, ”PSD, Ciuma roșie”, ”DNA să vină să vă ia”, ”La închisoare, fără suspendare”, ”Dragnea la Jilava”, ”În democraţie hoţii stau la puşcărie” sau ”Dragnea nu uita, Botoșaniul nu te vrea”.

După evenimentul de la Casa de Cultură, Liviu Dragnea a ieșit pe esplanadă, acolo unde se aflau susținătorii săi. A făcut o baie de mulțime printre oamenii veniți să-l aplaude, majoritatea fiind oameni din localitățile rurale.

De ce e Dragnea contestat peste tot pe unde merge

Incidentul de la Botoșani cu Dragnea huiduit este al doilea, în decurs de doar zile. Liderul PSD a fost contestat și la Dumbrăveni, județul Suceava.

La un moment dat, însă, liderul PSD a avut o ieșire nervoasă, în momentul în care a fost contrazis din public.

Liviu Dragnea: Gândiți-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Participant la miting: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…

Un alt episod neplăcut pentru liderul PSD s-a petrecut atunci când a vrut să facă o baie de mulțime. Și acel moment a fost unul ratat pentru șeful social-democraților.

Câteva persoane din public au refuzat să dea mână cu Liviu Dragnea. Una dintre ele i-a spus scurt că „Nu dau mâna cu hoții!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI