Procesul în care Dragnea e condamnat a fost iar amânat

Procesul în care Dragnea e condamnat a fost iar amânat

Procesul în care Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare a fost iar amânat.

Luni, 5 noiembrie, Înalta Curte de Casație și Justiție ar fi trebuit să dea un verdict în cazul procesului condamnării lui Dragnea, după ce a mai fost amânat pe octombrie pentru ziua curentă.

Azi (5 noiembrie), Înalta Curte a amânat procesul pentru 3 decembrie.

Este vorba de judecarea dosarului privind Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, în care Dragnea e acuzat și condamnat pentru instigare la abuz în serviciu.

Conform Playtech, apelul în dosarul DGASPC Teleorman trebuia judecat pe 8 octombrie, dar a fost amânat pentru 5 noiembrie. La primul termen, Dragnea nu s-a prezentat la proces. Judecătorii au anunţat că liderul PSD a trimis o cerere prin care a solicitat amânare pentru a-şi angaja un avocat.

Apelul în acest dosar a fost declarat atât de procurorii DNA, cât şi de către inculpaţi. Procesul a fost repartizat unui complet format din cinci judecători, condus de Iulian Dragomir.

Începând cu primul weekend din luna noiembrie, un nou scandal îl are în centru atenției pe Dragnea, după ce RISE Project a anunțat, printr-o notă pe Facebook, că o valiză cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui.

În valiză se afla un hard ocupat în proporție de 63,39 GB numai cu documente în format electronic, dosare, fotografii și video, facturi, contracte, bilete de avion, pliante din excursii, rezervări, chitanțe de hotel etc., toate din computerul unui om-cheie de la Tel Drum.

Sursa: G4MEdia
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI