Medicul Adina Alberts, acuzații foarte grave privind campania de vaccinare: „Este o mare minciună. Toți suntem cobai”

Medicul Adina Alberts, acuzații foarte grave privind campania de vaccinare: „Este o mare minciună. Toți suntem cobai”
Adina Alberts, împotriva vaccinării

Medicul estetician Adina Alberts a explicat cu puțin timp în urmă motivele pentru care este neîncrezătoare îm campania de vaccinare, considerând-o un studiu experimental.

„Vaccinul este în studiu până în 2023”

Medicul Adina Alberts a fost invitată în platoul emisiunii „Sinteza Zilei”, de la Antena3, acolo unde s-a aflat față în față cu liderul protestelor anti-restricții, Iulian Capsali, cel care a susținut că trăim într-o dictatură medicală. Alături de aceștia s-ai aflat și medicii Laura Zarafin, cea care cheamă scepticii față de Covid-19 la secțiile de ATI, dar și Radu Țincu, medic ATI la Spitalul Floreasca.

În cadrul intervenției, Adina Alberts, cunoscută pentru scepticismul în fața vaccinării, a dezvăluit public motivele pentru care crede că vaccinarea, în acest stadiu, nu este sigură.

În discursul său, medicul estetician consideră că toți cei care acceptăm să ne vaccinăm suntem materiale de studiu având în vedere că vaccinurile sunt experimentale și în studiu până în 2023, nimeni necunoscând cu adevărat reacțiile adverse. Astfel, Adina Alberts consideră că oricine declară că această campanie de vaccinare este sigură, de fapt, face o afirmație mincinoasă.

„Mă deranjează la vaccin că nu cunoaştem reacţiile adverse la distanţă. Faptul că toţi, absolut toţi suntem cobai. Cei care decid să se vaccineze sunt material de studiu. Faptul că acest vaccin este experimental şi este în studiu până în 2023, toţi suntem materiale de studiu.

Campania de promovare a vaccinării nu a inclus această informaţie. Au apărut medici foarte cunoscuți care au spus că aceasta campanie este sigură şi este o mare minciună”, a spus acesta, potrivit sursei citate.

“Sunt de acord că un vaccin ar putea să ne scoată din pandemie”

Doctorul Adina Alberts confirm faptul că pandemia ar putea fi eradicată cu ajutorul unui vaccine, însă aceasta este de părere că ar fi fost necesar un vaccine care să aibă mai puține riscuri.

“Sunt de acord cu faptul că un vaccin care nu ar fi fost obținut prin tehnologia AEN nouă, despre care nu cunoaștem nimic, și dacă noi în România am fi avut acces la un vaccin obținut pe cale tradițională.

Sunt de acord cu ideea că un vaccin ar putea să ne scoată din pandemie, dar să avem acces la un vaccin la care riscurile sunt mai mici pentru că știm tehnologia și metoda tradițională de obținere a vaccinurilor are peste 150 de ani

În China şi India sunt două vaccinuri folosite. Aceste vaccinuri folosesc o proteină Spike obținută nu de către propria noastră celulă musculară și este obținută într-o celulă a unei insecte. Este un mecanism care nu ne face pe noi să producem ceva ce nu ar trebui să producem și anume cu proteina Spike”, a explicat dr. Adina Alberts.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI