Dr. Adina Alberts, mesaj de ultimă oră pentru Alexandru Arșinel. Cum poate combate covid-19, de fapt

de: Alexandra Chivu
20 04. 2021

Dacă în cazul Corneliei Catanga, a lui Nelu Ploieșteanu sau a lui Gabi Luncă nu a putut interveni la timp, doctorul Adina Alberts a publicat un mesaj care îl vizează pe Alexandru Arșinel, aflat la ananghie. Marele actor și soția au fost diagnostizați cu COVID-19 la două luni de la imunizarea completă.

Dr. Adina Albert, mesaj pentru Alexandru Arșinel, infectat cu COVID-19 după rapel

Alexandru Arșinel și soția lui s-au infectat cu noul coronavirus, în ciuda faptului că s-au vaccinat. Cei doi sunt internați la Institutul ”Matei Balș” din Capitală. Actorul în vârstă de 81 de ani, cât și soția lui, s-au simțit rău și au ajuns la spital, unde au primit îngrijiri medicale. După investigații, medicii au hotărât ca cei doi să rămână internați. Persoanele care sunt vaccinate și contractează virusul pot face o formă mult mai ușoară a bolii.

Medicul estetician Adina Alberts a publicat pe contul de socializare un mesaj de îmbărbătare pentru  actor. Aceasta a rememorat o întâmplare din trecut care i-a avut protagoniști, i-a indicat artistului cum să privească această boală și, în final, i-a urat multă sănătate.

„Maestre, este o gripă ca oricare alta. Fiți tare!”

„Alexandru Arșinel este internat în spital cu Covid. Și soția dumnealui este în aceeași situație. În ianuarie maestrul a primit prima doză de Pfizer iar pe 10 februarie a făcut rapelul. “Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum…” a declarat îndrăgit actor unei publicații online. Actorul a crezut întotdeauna în existența virusului care a dat planeta peste cap.

Îmi amintesc anul trecut pe vremea asta, prin Organizația Caritabilă pe care o conduc, i-am făcut o vizită maestrului, i-am dus un coș plin cu fructe și verdețuri din piață. Era o perioadă de restricții în care persoanele vârstnice nu aveau voie să iasă din casă decât două ore pe zi. Îi doresc MULTĂ SĂNĂTATE dlui Arșinel și soției dumnealui.

Îl îmbrățișez cu mult drag și îi transmit: „Maestre este o gripă ca oricare alta…fiți tare, calm, încrezător și motivat ca să vă vindecați repede și complet”. #SanatateaTAPrioritateaMEA”, este mesajul publicat de specialist pe contul de Facebook, alături de o imagine în care se află alături de marele actor.