Dr. Adina Alberts desființează Guvernul României: ‘De ce nu e așa și la alții’. Comparația făcută de medic

Dr. Adina Alberts desființează Guvernul României: ‘De ce nu e așa și la alții’. Comparația făcută de medic
Dr. Adina Alberts desfiinteaza Guvernul Romaniei

 Doctorul Adina Alberts atacă din nou. Reputatul medic a vorbit despre noile restricții care au loc în România după ora 22.00 în contextul valului al treilea al pandemiei. ‘De ce nu e așa și la alții’. Comparația făcută de medic te va pune pe gânduri.

Dr. Adina Alberts desființează Guvernul României

Una dintre cele mai vocale prezențe în mass-media în pandemia de coronavirus, doctorul Adina Alberts vorbește despre contextul pandemic din România, respectiv valul trei de îmbolnăvire a populației cu virusul Sars-Cov-2. Reputatul medic a vorbit, în exclusivitate, la emisiunea Esențial, moderată de Ana Maria Roman, de la Antena 3 despre noile restricții de circulație care vor avea loc după ora 22.00.

„Mi se pare că este o modificare ce nu are niciun fel de beneficiu, poate doar în plan psihologic pentru că înțelegem cu toții că stăm mult mai rău decât am stat până acum și trebuie să facem niște modificări. Această modificare după mine nu va avea nici un impact.

Reputatul doctor susține că România a traversat, deja, cea mai dificilă parte a pandemiei de coronavirus și că nu mai avem multe motive de îngrijorare.

Pe cine acuză doctorul Adina Alberts de faptul că nu am ieșit încă din pandemie

Cu toate acestea, Adina Alberts a declarat că, în opinia ei, țara noastră nu a scăpat de restricții și nu a ieșit mai devreme din această situație pentru că „nu se dorește” acest lucru, referindu-se la autoritățile din cadrul instituțiilor care stau la conducerea statului.

„De altfel, eu sunt adepta faptului că noi, cu toții, am traversat pandemia, suntem undeva ieșiți din ea și cu încă două, trei lucruri implementate am fi fost de mult ieșiți din această pandemie dar nu se dorește. Eu sunt cea care susțin cu tărie că nu avem nici un fel de probleme”, a declarat doctorul Adina Alberts la Antena 3.

Mai mult de atât, doctorul Adina Alberts a comparat situația din România cu cea din alte state europene, în care nu există niciun al treilea val pandemic, cu excepția Germaniei, care a înregistrat o ușoară creștere a cazurilor pozitive cu infecție de COVID-19.

„M-am uitat pe platforma oficială, unde toate statele raportează numărul de noi cazuri și, vă rog să mă credeți că în afară de Germania unde este schițată o ușoară pantă ascendentă alte state nu au nici un fel de panda ascendentă nu există niciun val trei”, a adăugat medicul Adina Alberts pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI