Dr. Adina Alberts, anunț de ultimă oră despre Ivermectină. Premieră în România

Dr. Adina Alberts, anunț de ultimă oră despre Ivermectină. Premieră în România
Dr. Adina Alberts, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre Ivermectină. Premieră în România

Adina Alberts a făcut un anunț de ultimă oră despre Ivermectină. Ce spune specialistul despre controversatul medicament ce se credea că ajută la vindecarea COVID-19?

Dr. Adina Alberts, noi detalii despre Ivermectină. Ce anunț a făcut specialistul?

Ivermectina este încă un subiect mult discutat în România. Mulți români au crezut cu disperare faptul că medicamentul în cauză este salvarea tuturor și lucrul care va aduce într-un final sfârșitul crizei sanitare.

Totul a început în data de 14 mai a lui 2020 când ministerul Sănătății din Bolivia autoriza utilizarea acestuia pentru tratarea pacienților cu coronavirus. Informațiile au ajuns și în România, iar la opt luni de la cele auzite, farmaciile veterinare au fost brusc asaltate de cereri pentru medicament.

Numeroși medici au venit atunci cu avertizări asupra pericolului utilizării de către oameni a medicamentului de uz veterinar. Adina Alberts a făcut acum un anunț pe rețelele de socializare cu același subiect controversat în prim-plan.

Aceasta le-a dezvăluit urmăritorilor săi că a fost inițiat în România un Studiu Clinic privind medicamentul ce părea miracolul de care avem nevoie. Primul astfel de studiu se face cu sprijinul Academiei de Științe Medicale, dar și al specialiștilor în boli infecțioase de la Spitalul Clinic „Victor Babeș” din București și numeroși medici ATI.

Detalii demers

„Este vorba despre PRIMUL studiu inițiat în România pentru a evidenția efectele acestei substanțe împotriva Covid, dar și pentru a evidenția eficiența Ivermectinei în prevenirea înfectării cu Sars-Cov2. În realizarea acestui studiu clinic, cerem atât sprijinul Academiei de Științe Medicale, ca și al specialiștilor în boli infecțioase de la Spitalul Clinic “Victor Babeș” din București, precum și al unui număr important de medici ATI.

Avem deja alături de noi secțiile ATI ale unora dintre cele mai importante spitale din București. Studiile vor fi sponsorizate de mai multe entități non-profit, dar și din fonduri proprii puse la dispoziție de un grup important de medici români care au înțeles, alături de noi toți, necesitatea urgenței autorizării Ivermectinei pentru prevenirea și tratarea SARS-CoV-2. #SanatateaTAPrioritateaMEA”
Adina Alberts

Părerea medicului Ion Alexie

„De pe 15 ianuarie folosesc pentru toţi pacienţii mei cu Covid în spital Ivermectina. Nu ştiu ce s-a hotărât în România, dar se pare că se iau nişte hotărâri. Eu invit pe toată lumea să vină în America şi să vadă ce facem noi. Noi ştim ce fac şi ei în România.

Părerea mea e că că aşa de mulţi oameni sunt în America şi mulţi mai mulţi doctori decât în România şi dacă noi folosim, ar trebui românii să copieze. Şi noi copiem ce e bun în România, dar cred că la cazul Ivermectinez să copieze ce spune şi doctorul francez sau avocat de care aţi vorbit şi să vadă ce spun şi englezii şi să mai înveţe şi ei puţin pentru că nu dirijează ei medicina din România. Ca să fim clari”, a declarat Ion Alexie, medic în Las Vegas.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI