Dovada clară că Simona Halep își dorește să fie mămică! Cum a fost surprinsă vedeta zilele trecute

Dovada clară că Simona Halep își dorește să fie mămică! Cum a fost surprinsă vedeta zilele trecute
Simona Halep a recunoscut că, deși și-ar dori să aibe trei copii, probabil nu va fi timp decât pentru doi

Dovada clară că Simona Halep își dorește să fie mămică! Fostul lider mondial a ajuns la capătul unui an foarte dificil. L-a început de pe locul secund în ierarhia mondială, dar abia a prins la final, în extremis, ultima poziție în Top 20. Accidentările i-au dat mari bătăi de cap, dar ele nu au împiedicat-o pe Simona Halep să aibe mari realizări în plan personal. Ea s-a căsătorit, în 15 septembrie, cu Toni Iuruc. Iar campioana româncă pare tot mai atașată de ideea de a avea, cât mai curând, copii.

Dovada clară că Simona Halep își dorește să fie mămică!

Simona Halep a început anul pe locul 2 WTA și l-a terminat abia pe 20. A avut parte de mari probleme medicale, mai ales accidentarea gravă de la gamba stângă suferită în luna mai. Deși a ratat obiectivele majore ale sezonului, ea a avut mari împliniri în plan personal. S-a cununat civil, în 15 septembrie, cu Toni Iuruc, omul cu care avea o relație de câțiva ani.

Simona Halep și-a exprimat dorința de a devenit mamă în viitorul apropiat.

„Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă”, spunea Halep, la puțin timp de la cununia civilă, potrivit prosport.ro.

Cum a fost surprinsă vedeta zilele trecute

Simona Halep, care a câștigat doar din tenis peste 37 de milioane de dolari, dă și o altă întrebuințare banilor săi. Ea ajută, prin fundația ce-i poartă numele, tinerele talente din tenis și nu numai. În 2019, Simona Halep a contribuit cu 20.000 de euro pentru finanțarea proiectului ”Tenisul în școala ta”. Realizat de Federația Română de Tenis în colaborare cu Ministerul Educației Naționale scopul proiectului a fost încurajarea copiilor să joace tenis de câmp. El se adresa mai ales elevilor din clasele primare care urmau să primească sprijin pentru a se iniția în acest sport

Simona Halep este foarte apropiată de copii, instinctul matern fiind deja foarte dezvoltat la sportiva de 30 de ani. Deocamdată, preferata sa este nepoțica Tania, fiica lui Nicolae, fratele campioanei. Dar Simona Halep nu ratează nicio ocazie de a fi aproape de copii.

Marți, ea a primit vizita surpriză a micuților jucători de tenis susținuți de Fundația Olimpică Română. Fundația a fost înființată în 1998, la inițiativa omului de afaceri Ion Țiriac, fostul președinte al Comitetului Olimpic Român, dar și al Federației de Tenis.

Tinerii tenismeni, cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani, au vizitat-o pe Simona Halep la Centrul Naţional de Tenis. Marea campioană le-a dezvăluit o parte din elementele antrenamentelor sale şi a profitat de ocazie pentru a prelua pentru câteva minute rolul de antrenor pentru cei mici.

”Îmi face o mare plăcere să răspund întrebărilor curioase venite de la micii practicanţi de tenis. Dinamismul lor şi dorinţa de învăţare şi evoluţie sunt uimitoare. Le-am promis să le fiu alături cu sfaturi şi îndrumare şi în alte ocazii. Am încredere că noua generaţie va aduce pe terenurile de tenis şi în competiţie tot mai mulţi tineri reprezentanţi ai României”, a declarat Simona Halep, citată de Agerpres.

Sursa foto: Facebook/Fundatia Olimpica Romana; Instagram

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI