Dovada clară că Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt încă împreună. Ce au făcut, ca o familie

Dovada clară că Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt încă împreună. Ce au făcut, ca o familie
Mihaela Rădulescu, vacanță de vis alături de iubitul ei. Cum se distrează cei doi?

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner se distrează de minune într-o vacanță de vis. Cum s-au lăsat surprinși aceștia și cum a ales diva de Monaco să își găsească liniștea și relaxarea chiar la începutul verii? Fanii fostei prezentatoare de televiziune i-au dat sute de like-uri.

Mihaela Rădulescu, vacanță de vis alături de iubit

Mihaela Rădulescu a decis să îi încânte pe cei doi bărbați din viața ei așa că a decis să se bucure de clipe de relaxare în Saint-Tropez. Cu toate că încearcă pe cât posibil să stea departe de internet și este o fire din ce în ce retrasă în ceea ce privește viața sa personală.

Vedeta a postat poze din clipele de relaxare pe contul său de Instagram cu ea și fiul în timp ce stăteau îmbrățișați. De asemenea, alături a mai atașat și o poză deosebită în care i-a surprins pe Felix și Ayan împreună la o masă. Cei care o urmăresc în detaliu pe rețelele de socializare au reacționat imediat la veștile date:

“Poza cu băiatul tău este minunată! O legătura ce dăinuie peste timpuri! Minunat”, “Ce poză frumoasă! Trebuie să fii o mamă tare mândră, Mihaela, cu așa băiat voinic”, “Așa mama, așa fiu! Felicitări”, i-au scris admiratorii pe contul de socializare. 

‘o singură căsnicie m-a făcut să mă autoanalizez’

„Pot să dau vina, în ordine, pe muncă, pe mine, pe ei. Și tot nu vom ști adevărul. Dar știu că am învățat din toate și de la toți câte ceva bun”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista VIVA!. Întrebată în ce măsură se simte vinovată pentru căsniciile sale, bruneta a răspuns:

„Privind la rece, o singură căsnicie m-a făcut să mă autoanalizez – ultima, cea cu tatăl copilului meu. Puteam să las mai mult de la mine, puteam mai mult, în general. În primul rând, de dragul puiului nostru. Dar așa a fost să fie și nu pot decât să-i mulțumesc cerului că am făcut și am crescut un copil grozav cu cel mai bun tată din lume pentru puiul nostru.”

Fani fostei prezentatoare de la emisiunea ‘Ferma vedetelor’ sunt extrem de încântați de relația frumoasă pe care o are cu celebrul sportiv. Aceasta este acum mai liniștită decât niciodată, dar în trecut lucrurile nu au stat atât de roz. Cea din urmă a avut un mariaj între 1997 – 1999 cu Ștefan Bănică, ulterior cu Elan Schwartzenberg între anii 2004 – 2008.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI