Dovada că Andreea Bălan a încercat să îi dea o șansă lui George Burcea. Ce a recunoscut acum cântăreața

Dovada că Andreea Bălan a încercat să-și salveze căsnicia

Răspunsul Andreei la comentariul unui fan a clarificat toată situația dintre ea și Burcea mult discutată în mediul online. Totul este exact așa cum se credea! Dovada că Bălan a încercat să-și salveze căsnicia, iar George a fost cel care a făcut un pas înapoi!

Dovada că Andreea Bălan a încercat să-și salveze căsnicia

Majoritatea fanilor Andreei aveau la cunoștință faptul că ea este familistă și că visul său cel mare era să aibă liniște în căminul ei. Din păcate, pare că ghinionul o urmărește, iar totul se năruie atunci când este din ce în ce mai aproape de a-și împlini dorințele. Părerea unui fan a făcut-o pe solistă să mărturisească faptul că a încercat să-i dea o șansă lui George, chiar și dacă el ar fi fost singurul vinovat, ea ar fi încercat să salveze mariajul.

Din păcate, se pare că tot Burcea a fost cel care a decis separarea definitivă de mama fetițelor sale. „Andreea, fii și tu alături de el, așa cum a fost și el în luna martie! La bine și la greu! Totul era foarte frumos, iar întorsătura aceasta de situație e numai de la energii negative! Mai multă credință în această perioadă!”, a fost comentariu unui internaut. „Nu se poate să fii alături de cineva care nu vrea”, a fost răspunsul surprinzător al Andreei, care a arătat exact cum a stat situația între ea și soțul ei.

Andreea Bălan a încercat să-și salveze căsnicia
Andreea Bălan a încercat să-și salveze căsnicia

Bălan și Burcea, divorț la 5 luni de la nuntă

„Dragilor, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase și de susținere ? Le-am citit pe toate ❤ Tot ce pot să vă spun, este ca ceea ce s-a scris în presă este adevarat?. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate. ?? Vă îmbrățisez cu drag?, mereu a voastra AB”
Andreea Bălan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI