Dosarul Caracal. Scandal între familiile Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu? Ce acuze își aduc

Dosarul Caracal. Scandal între familiile Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu? Ce acuze își aduc
Caz Caracal. Scandal între familiile adolescentelor care nu sunt de găsit?

Ce se întâmplă în cazul Caracal? Mama Alexandrei Măceșanu nu și-a mai putut ține emoțiile în frâu. Ce se întâmplă între cele două familii care nu au dat de urma fetelor lor din anul 2019? Acuze grave din partea celor implicați.

Dosar Caracal: ce se întâmplă între familiile Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu?

A avut loc un nou termen în dosarul Caracal în cursul zilei de miercuri, 24 noiembrie, la Tribunalul Olt. Judecătorii au audiat de această dată trei martori, printre care și Remus Rădoi, bărbatul care ar fi apelat polițiștii pentru căutarea Alexandrei Măceșanu, fostul iubit al Luizei Melencu și un taximetrist.

S-au încins spiritele chiar în sala de judecată unde a avut loc un conflict între avocata familiei Melencu și mama Alexandrei. Carmen Obârșanu a acuzat-o pe Tudorița Măceșanu că refuză să ceară probe autorităților.

De asemenea, la Tribunalul Olt au mai fost aduși în jurul orelor 10:00 și inculpații din acest dosar – Gheorghe Dincă și Fane Risipițeanu. După audierea celor trei martori menționați anterior, avocata familiei Melencu i-a solicitat judecătoarei ca DIICOT să depună la dosar lista cu apelurile pe care le-a făcut mama Alexandrei.

„Dacă nu îți soliciți probe să îți cauți fata, înseamnă că știi unde e”

„Eu vă spun sincer: marele inspector de zonă, marele detectiv de acolo nu știe nimic, de asemenea, asta e, și am verificat în dosar, am găsit o planșă din care rezulta că în luna august a fost format de pe numărul mamei Alexandrei, numărul Alexandrei.

Pe listing, apare că Alexandra nu a fost apelată de mama ei niciodată, după dispariție. Și atunci, în fața instanței, am solicitat să mi se facă o adresă, să-mi dea originalele de la operatorii de telefonie mobilă și judecătoarea a zis că această cerere o poate face numai mama Alexandrei, prin apărătorul său, lucru pe care mama Alexandrei a refuzat categoric. Și am spus dacă nu îți soliciți probe să îți cauți fata, înseamnă că știi unde e, a declarat Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu.

„Bineînețeles că a fost o revoltă”

Obârșanu a spus în continuare că familia Luizei Melencu vrea să afle adevărul despre fată și a acuzat-o pe mama Alexandrei că nu procedează în aceeași manieră. De asemenea, aceasta a făcut și câteva acuzații către judecătoare despre care a spus că era foarte aeriană și că întreg comportamentul s-ar datora unor noi ordine primite.

„Bineînețeles că a fost o revoltă, nu au vrut, să nu mă intereseze pe mine unde este fata ei, lucru care mie îmi pune semne de întrebare, judecătoarea a început să vorbească de alte numere de telefon. (…)

I-am spus, doamnă, nici măcar nu știți numerele de telefon care au fost folosite, eu le-am verificat de fiecare dată, era total aeriană judecătoarea, nu știu ce este cu ea, înseamnă că a primit niște ordine și dânsa și celelalte părți.

Nu știu, în momentul în care îți dispare copilul, faci pe dracu-n patru să ți-l cauți. Părinții ăștia, bunicii Luizei aleargă disperați să își găsească fata. Mama Alexandrei refuză să ceară probe”, a mai spus Obârșanu, arată gândul.ro.

„A început să plângă”

Apărătorul familiei Măceșanu a spus că mama Alexandrei a izbucnit în lacrimi când a văzut comportamentul avocatei: „A început să plângă și a fost siderată de maniera doamnei avocat, ca și cum ar fi un interlop”, a spus Aurel Moldovan.

  • Audierea martorilor va continua și în cursul lunii viitoare. Amintim că dosarul Caracal este judecat de un an și 10 luni, iar procurorii DIICOT l-au trimis pe Gheorghe Dincă în 10 ianuarie 2020 în judecată sub acuzațiile de: trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI