Dosar penal pentru Tudor Chirilă în urma unei altercații. Reacția artistului și de la ce a pornit totul

Dosar penal pentru Tudor Chirilă în urma unei altercații. Reacția artistului și de la ce a pornit totul
Tudor Chirilă s-a ales cu dosar penal după ce a lovit un bărbat

Polițiștii Bucureșteni au deschis un dosar penal pe numele lui Tudor Chirilă, după ce artistul a fost implicat într-o altercație cu un alt bărbat. Cel care a fost agresat de Chirilă a sunat la poliție și a reclamat că a fost lovit.

„Astăzi, în jurul orei 11.00, prin apel 112, Secția 1 Poliția a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că a avut o divergență, cu un alt bărbat, pe care îl cunoaște de mai mult timp. Persoana a reclamat că o fost lovită. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Bărbatul care a sesizat conflictul a refuzat sprijinul echipajului medical. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se arată într-un comuncat emis de Poliția Capitalei.

Tudor Chirilă s-a ales cu dosar penal

În urma altercației, Tudor Chirilă s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe și va răspunde în fața legii pentru fapta sa. Artistul susține că, în timp ce își bea cafeaua alături de tatăl său, a fost provocat de un bărbat și a reacționat.

„Am fost provocat în timp ce stăteam la cafea. Tatăl meu a fost făcut securist. Am avut un conflict bărbătesc cu un individ care m-a provocat timp de 10 minute. Nu mi se pare normal să stau la o masă și să fiu provocat și jignit”, a declarat Tudor Chirilă la Antena 3.

În ultima vreme, Tudor Chirilă a participat în repetate rânduri la protestele organizate în Piața Victoriei față de modificările aduse de Guvernul României legilor Justiției. Actorul a criticat și pe Facebook Guvernul și Parlamentul pentru o serie de decizii și modificări legislative.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI