Dosar penal pentru Mohammad Murad. Imaginile video spun tot! Cum a comis-o candidatul la Primăria Mangaliei

de: Ana Chivu
24 08. 2020

Mohammad Murad s-a ales cu dosar penal pentru că a ales ispita veșnică a românilor din timpul alegerilor. Cum a comis-o candiatul în cursa pentru Primăria Mangaliei?

Mohammad Murad, dosar penal. VIDEO

Mohammad Murad s-a ales cu dosar penal după ce a ales calea simplă – cadourile în timpul alegerilor electorale. Acesta a fost filmat în fapt în timp ce împărțea diverse obiecte într-un cartier al orașului Mangalia. Oamenii legii s-au sesizat după ce imaginile au devenit virale. Acesta a apelat la o zonă sărăcăcioasă pentru a veni în atenția oamenilor fără prea multe posibilități finaciare, în speranța că-i vor acorda un vot pentru bunurile primite. IPJ Constanța a indicat că în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Murad și-a anunțat candidatura pentru Primăria Constanța pe data de 1 august, moment în care a redeschis cunoscutul complex Amfitreatru-Panoramic-Belvedere din Olimp. La mai puțin de trei săptămâni, acesta s-a răzgândit și a ales să candideze mai departe pentru Primăria Mangalia.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apare un candidat la alegerile locale în timp ce ar fi oferit mai multor cetăţeni pachete inscripţionate cu un slogan, alături de numele său, în cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de coruperea alegătorilor. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală“
IPJ Constanța

Promisiunile afaceristului

„Constanţa va arăta ca acest loc. Provin dintre oameni şi înţeleg. La mine nu există birou, biroul este şantierul, biroul este spitalul, este bătrânul care are nevoie să-l asculţi şi îi voi asculta pe toţi. Întotdeauna avem ce învăţa de la cei în vârstă. Voi lupta şi voi fi cel mai mare luptător împotriva sărăciei. Nu am nevoie de bani, nimeni nu îmi poate oferi nimic care să mă corupă pe mine. Durerea mea este să aducem totul la o normalitate. Aşa cum spunea domnul preşedinte Iohannis o să mergem să aducem lumea la normalitate”
Mohammad Murad