Dorința momentului pentru Gigi Becali. Ce a anunțat despre echipa lui Mititelu

Dorința momentului pentru Gigi Becali. Ce a anunțat despre echipa lui Mititelu
Dorința momentului pentru Gigi Becali. Ce a anunțat despre echipa lui Mititelu

Finanțatorul FCSB are o dorință care se poate împlini cât de curând. E posibil orice, după cum evoluează lucrurile în acest moment.

Dorința momentului pentru Gigi Becali

Gigi Becali a văzut mereu în Adrian Mititelu un rival pe măsură, prin prisma faptului că și acesta se bate pentru dreptate, în felul său, și își apără interesele. Deocamdată, Craiova lui Mititelu a „urcat” până în eșalonul doi al fotbalului românesc, după ce dispăruse în urmă cu câțiva ani din fotbalul mare. FC U Craiova 1948, pe care atât Adrian Mititelu, cât și alți oameni de fotbal sau suporteri o consideră adevărata echipă a Craiovei, a promovat în Liga 2 în urma unei decizii recente a Federației Române de Fotbal, care a decis înghețarea campionatului Ligii a 3-a, iar echipele aflate pe primul loc în cele 5 serii ale eșalonului terț să acceadă pe cea de-a doua scenă a fotbalului românesc.

Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie și își așteaptă rivalul în prima ligă. Chiar îl încurajează în acest sens și speră ca duelurile dintre echipele lor să se reia foarte curând. Mai ales că finanțatorul FCSB știe cel mai mare of al lui Adrian Mititelu.

„Îl aștept să revină cu echipa lui în Liga 1 și vreau să ne batem din nou, dar din câte știți el nu a reușit să mă învingă pe mine. Știu că oful lui era că nu putea să bată Steaua și Dinamo”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Adrian Mititelu revine ușor-ușor în fotbalul mare

Există rivalitate între București și Craiova. Ce spun Gigi Becali și Adrian Mititelu

„Mulți îmi spuneau în urmă cu câțiva ani că Mititelu e terminat definitiv, dar eu știam că el este un oltean foarte orgolios și am fost convins că nu o să se lase. Și eu, dar și el am oferit continuitate echipelor noastre glorioase, iar dacă noi nu ne băgam banii familiei noastre în fotbal, poate că suporterii acestor echipe de mult nu mai aveau la ce să se uite și să se ducă pe stadioane.

Se știe că adevărata Universitatea Craiova a fost la Mititelu, iar dacă el a luat-o din Liga a patra, prin statut tot el este continuatorul Universității Craiova. Palmaresul este la el”, a mai spus Gigi Becali.

Adrian Mititelu recunoaște rivalitatea dintre București și Craiova și recunoaște că echipe precum FCSB sau Dinamo trebuie să fie puternice pentru ca fotbalul românesc să aibă viitor.

„Fără Steaua și Dinamo fotbalul nu mai are culoare. Trebuie să ai un ideal, să-i bați pe cei mai buni. Dacă nu le ai pe ele ce faci? Bucureștiul a fost mereu rivalul Craiovei. Să mai lase și Gigi Becali din nebunii și să ajungă la o împăcare. Renunț și eu dacă nu mai ajung la satisfacția de a bate Steaua și Dinamo. Îmi dispare cheful. Steaua și Dinamo trebuie să fie puternice pentru ca fotbalul nostru să aibă viitor. N-am nimic cu Steaua din Liga a 4-a, ba chiar îi respect pe cei de acolo pentru că au luat-o de jos. Dar e nevoie de un singur club, să nu mai existe confuzie. Eu cred că tot FCSB e recunoscută ca și continuatoare”, a declarat Adrian Mititelu pentru gsp.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe