Oana Zăvoranu, actrița din Sacrificiul de la Antena 1, a dat răspunsul la cea mai arzătoare întrebare. Motivul pentru care nu a devenit încă mamă

Oana Zăvoranu, asaltată de fani cu întrebări mult prea personale. Foto: Facebook/Oana Zăvoranu

Una din presiunile sociale care la un moment dat apare în viața fiecărui om este aceea care prevede întemeierea unei familii. Pe măsură ce o persoană înaintează în vârstă, cunoscuții, dar mai ales familia, se întreabă când va apărea pe lume primul copil.
De aceste tipuri de presiuni nu scapă nici Oana Zăvoranu. Actrița din Sacrificiul spune că este asaltată de această întrebare.

„Întrebare comunistă și impertinentă”

Oana Zăvoranu este exasperată de această întrebare deja arhicunoscută în rândul tuturor, cu atât mai mult cu cât vine, de cele mai multe ori din partea fanilor. Încă de când era căsătorită cu Pepe, actrița era luată la rost de mai multe persoane care o întreabă de copii.
Diva, din serialul Sacrificiul a împlinit în această vară 46 de ani, iar acest lucru îi pune pe gânduri pe fanii și simpatizanții ei, care vor cu orice preț să o vadă în ipostaza de mămică.

De ce nu vrea Oana Zăvoranu să facă copii?
De ce nu vrea Oana Zăvoranu să facă copii?

Oana a luat foc și a reacționat dur pe rețelele sociale, punându-i la zid pe cei care vor să-i dicteze viața privată.

„Uite că nu vreau, că nu e momentul încă, că nu simt și că nu e treabă voastră. Ok Întrebare mega comunistă și impertinență ? Zilnic pusă!?, a răbufnit actrița pe pagina sa de Facebook.
Oana a declarat de nenumărate ori că nu se vede mamă, însă dacă va întâlni vreodată un bărbat care să-și dorească un copil cu ea, va apela la o mamă surogat. Nu a renunțat la planul acesta, însă de dragul lui Alex ar face un compromis, scrie viva.ro.

„Nu îmi plac copiii, mă agită”, a subliniat ea pe Instagram. „Dar pentru că îmi iubesc soțul mai mult decât orice pe lumea asta, îmi doresc de dragul lui un băiețel la un moment dat, dar cu mamă surogat”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI