Dorian Popa, “sclavul” lui Selly. Imaginile cu cei doi au devenit virale

Dorian Popa, “sclavul” lui Selly. Imaginile cu cei doi au devenit virale

Dorian Popa și Selly au colaborat de curând și au împreună un proiect muzical, iar între ei pare să se fi legat o prietenie incredibilă. Vloggerul și artistul au dat dovadă că sunt capabili să ducă la bun sfârșit orice provocare. Fanii celor doi au avut parte de-o foarte mare surpriză, atunci când au văzut ce a ieșit, totul fiind făcut public în cel mai nou video al lui Selly, apărut pe YouTube.

Dorian Popa, “sclavul” lui Selly. Imaginile cu cei doi au devenit virale

Dorian Popa, “sclavul” lui Selly. Imaginile cu cei doi au devenit virale
Selly și Dorian Popa au pus un pariu, iar din cel mai nou video al vloggerului se înțelege cine a pierdut

Cei doi vloggeri au pus un pariu și cel care a fost nevoit să își asume rolul de perdant a fost Dorian Popa. A fost vorba despre o provocare în legătură cu examenul auto pe care Selly trebuia să îl susțină. Dacă adolescentul nu ar fi luat carnetul, ar fi devenit el „sclavul” lui Dorian Popa, și invers. Acest lucru este anunțat încă din descrierea filmulețului. Cele mai noi imagini de pe canalul lui Selly au fost urmărite de peste un milion de ori, în doar câteva zile.

Astfel că, Dorian Popa a trebuit să respecte condițiile pariului pe care l-a pus, iar pentru 24 de ore a devenit „sclavul” lui Selly. Acesta poate fi văzut încă din primele minute ale clipului la bustul gol, în timp ce vloggerul e la volan. Totdată, Dorian Popa a trebuit să asigure anumite servicii personale, iar fericit că a luat permisul, Selly a profitat de această ocazie și a sărbătorit.

Fanii l-au putut vedea pe cântăreț în diverse ipostaze, chiar și-n timp ce îi lustruiește tânărului o pereche de încălțăminte. Mai mult, mașina la volanul căruia este Selly prezent e chiar autoturismul lui Dorian Popa. Iar dacă vă imaginați că expresia de „hâtz” a devenit un real trademark pentru cântărețul de 31 de ani, în acest episod de pe canalul lui Selly poate fi auzit în timp ce folosește de foarte multe ori cuvântul, cel mai probabil din pricina emoțiilor oferite de Selly, pentru că l-a lăsat la volanul autoturismului său.