10 aug. 2021 | 16:32

Dorian Popa reacționează după acuzațiile aduse de Mihai Trăistariu. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între cei doi EXCLUSIV

Monden
Dorian Popa reacționează după acuzațiile aduse de Mihai Trăistariu. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între cei doi EXCLUSIV
Mihai Trăistariu s-a despărțit de iubită din cauza lui Dorian Popa. Ce răspuns i-a dat artistul

Dorian Popa îi dă replica lui Mihai Trăistariu, care și-a părăsit iubita „din cauza” lui. Cunoscutul vlogger susţine că el nu s-ar grăbi să se despartă de cineva, chiar dacă preferă „concurenţa”.

„Ce să facem cu zecile, poate sutele de fete, iubite sau logodnice, care fac acelaşi lucru?!”

Dorian Popa, cunoscutul vlogger, compozitor, dansator şi cântăreţ român, spune că povestea cu ghinionul pe care i l-ar fi purtat lui Mihai Trăistariu în dragoste l-a luat pe nepregătite.

În primul rând, fiindcă nu era, în niciun caz, la curent cu întreaga tărăşanie. În al doilea rând, fiindcă el însuşi e foarte atent la relaţiile cu sexul opus.

„Am înţeles demult că e bine să încerci doar să te bucuri de privirile sexului frumos. Nu am putut da curs nebuniilor pe care le-am auzit în cei zece ani de carieră pe care i-am împlinit deja.

Pe de altă parte, şi asta este foarte important pentru mine, sunt într-o relaţie stabilă de mulţi ani şi asta face ca relaţia mea cu toate celelalte reprezentante ale sexului frumos să fie una strict platonică.

Mai ales că atunci când va sosi momentul potrivit voi alege şi calea întemeierii unei familii.”, a declarat Dorian Popa pentru Impact-Playtech.

Dorian Popa a zis adevărul! Ce răspuns a dat după acuzațiile pe care le-a făcut Mihai Trăistariu

El adaugă că nu ştie dacă ar fi procedat la fel ca Mihai Trăistariu, care a preferat să rupă legătura cu iubita sa, atunci când a aflat că aceasta îşi petrecea aproape întreaga zi urmărind canalul de youtube al lui Dorian Popa.

„Nu ştiu ce să spun, dar întreruperea unei relaţii dintr-un asemenea motiv mi se pare exagerată.

Gândiţi-vă la zecile, poate sutele de fete, iubite sau logodnice, din ţara asta care preferă să urmărească ore bune canalele de youtube sau creaţiile mai ştiu eu cui anume. Ce facem cu ele?

Ar trebui ca ele să se despartă toate, dacă ar fi să ne luăm după logica asta, care nu cred că e deloc cea mai inspirată!”, ne-a mai spus el.

Și-a trimis iubita acasă din cauza lui Dorian

Mihai Trăistariu, în schimb, a anunţat recent că a preferat mai degrabă să se despartă de cea mai recentă iubită a sa, o tânără bucureşteancă, atrasă foarte mult de creaţiile lui Dorian Popa. Atât de mult, încât mai toată ziua nu făcea decât să fie la curent cu toate noutăţile propuse de celebrul vlogger.

„Să stai toată ziua să te uiți la vloguri pe Youtube, nu cred că e cel mai indicat. Nu știu, cel puțin generația nouă mi se pare praf din punctul de vedere al unei relații.

Am avut o discuție de final cu iubita mea pe tema asta, care după o oră s-a finalizat cu întoarcerea ei definitivă la București, În ultimele trei luni o luasem la mine, stăteam împreună.

Bineînțeles că vina e a mea, pentru că alegerile sunt ale mele și sunt alegeri greșite.””, a povestit Mihai Trăistariu.

S-a pregătit să lucreze într-o bancă

La rândul său, la împlinirea recentă a 33 de ani, Dorian Popa se poate lăuda cu multe realizări. El spune că una dintre marile surprize pe care i le-a rezervat viaţa a fost să nu lucreze într-o bancă, deşi pentru exact aşa ceva se pregătise în prima parte a vieţii sale.

“Vă daţi seama cum aş fi arătat dacă aş fi lucrat într-o bancă? Eu, cu energia mea debordantă pe care mi-am dorit toată viaţa să o dăruiesc şi altora.

Dar, Doamne, Doamne, nu doarme şi el m-a învăţat cum s-o împart şi altora. Şi acum mă bucur de faptul că pot dărui şi celor din jur. Care nu sunt deloc puţini!”, conchide Dorian Popa.

El a reluat seria de spectacole estivale cu care şi-a obişnuit fanii în perioada estivală, dar spune că abia aşteaptă întoarcerea în fotoliul de jurat al emisiunii “Next Star”, acolo unde o ţară întreagă îşi poate face o idee asupra tinerei generaţii şi a relaţiei acesteia cu muzica şi divertismentul de bună calitate.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro