Dorian Popa, luat la mișto într-o manea. Piesa care s-a viralizat, după ‘Înoată, cheluțu’

Dorian Popa, luat la mișto într-o manea. Piesa care s-a viralizat, după ‘Înoată, cheluțu’
Dorian Popa, ironizat într-o manea din cauza ultimei piese

Dorian Popa aduce succesul chiar și celor care îl ironizează! Se pare că piesa „înoată, Cheluțu’ ” deschide o serie de melodii cu același laitmotiv.

Dorian Popa, ironizat într-o manea după succesul cu ‘Înoată, cheluțu’

Succesul incredibil al lui Dorian Popa cu piesa ‘Înoată, cheluțu’ i-a adus ironii fine din partea unor cântăreți de manele. Soliștii au luat cap la cap melodia, au păstrat armoniile și laitmotivul, iar doar cu un ritm alert au transformat piesa de pe locul #1 din trending într-o manea. T

otul a pornit de la un simplu vlog al actorului din Sacrificiul. În timp ce-l băga în apă pe câinele lui pe care inițial l-a numit Bruno, încercând să se grăbească să-l aducă în piscină i-a spus mai simplu – Cheluțu, lucru care a prins la public.

Trending YouTube 1 septembrie
Trending YouTube 1 septembrie

Melodia care îl are în prim-plan pe câinele lui Dorian și în jurul căruia s-au făcut versurile a fost lansată în urmă cu aproape o săptămână, iar nici acum nu ocupă alt loc pe podiumul trending-ului românesc. Cum nimeni nu mai are loc de Cheluțu, câțiva maneliști au decis să-și încerce și ei norocul sau cel puțin să ofere un răspuns publicului consumator de melodii haioase de care profită de cele mai multe ori Popa.

Nyno și Echipa Naya s-au distrat în miez de noapte la o piscină în timp ce fredonau de zor versurile piesei cu același nume – Înoată Cheluțu. O altă ironie vine în dreptul celui care-l joacă pe câine în clipul muzical, un bărbat mărunțel de statură, puțin făcut și chel.

Trending YouTube 1 septembrie

1. CHELUȚU feat. Dorian Popa – Înoată Cheluțu
2. Theo Rose feat. Bogdan de la Ploiești – Fără tiner
Dodo, Bogdan Mocanu, Iancu Sterp – Cel mai bun iubit
3. Bogdan de la Ploiești – Zuza
4. Carmen de la Sălciua – Cofeină în inima mea
5. La școală: Vijai, Einstein și Teza la Mate