Dorian Popa a spart topurile cu o piesă inedită. Câinele său este vedeta clipului

Dorian Popa a spart topurile cu o piesă inedită. Câinele său este vedeta clipului
Dorian Popa a spart topurile cu o piesă inedită. Câinele său este vedeta clipului

Dorian Popa a spart topurile muzicale cu o piesă nouă în care vedeta este cățelul interpretului. Cățelul Cheluțu a avut o viață grea înainte ca Dorian Popa să îl adopte.

Dorian Popa a rupt topurile cu o melodie nouă. Cățelul său, vedeta videoclipului

Cățelul Cheluțu a devenit faimos în mediul virtual după ce cîntărețul l-a filmat cum înota în piscina lui. Dorian Popa a plătit un instructor, pentru ca patrupedul să învețe să înoate. Imaginile cu Cheluțu au devenit imediat virale, iar internauții chiar au făcut chiar diverse glume pe seama cățelușului.

Astfel, Dorian Popa a fost atât de tare încântat, încât a lansat o piesă muzicală cu ”Înoată Cheluțu”. Aceasta se află pe prima poziție în trending, pe Youtube.

Cum îl chema pe Cheluțu înainte de a ajunge la Dorian Popa

Chelu era numit Bruno înainte să ajungă la Dorian Popa. Acesta a fost adoptat, vindecat și instruit, ulterior fiind preluat de către cântărețul Dorian Popa. ”Mergem către Chelu, să-l reparăm, să-l vindecăm, să fie gata de scăldat în piscină”, a spus Dorian Popa.

Analizele i-au ieșit bine, iar cățelul a fost îngrijit cu toată atenția într-o clinică, unde artistul l-a dus pentru a-i fi făcute toate investigațiile medicale. Acesta a rămas internat pentru o seară, apoi dus acasă de către Dorian Popa.

Dorian Popa l-a făcut vedetă pe Cheluțu

Ești pregătit să fii vedetă? Uitați-vă cât de frumos e băiatul lui tata. Puțin bolnăvior, dar se rezolvă. A avut o viață de golan, dar gata”, spunea Dorian Popa despre cățelul său.

Cățelul Cheluțu a devenit celebru pe Youtube chiar de Ziua Internațională a Patrupedului, după ce piesa lui Dorian Popa s-a clasat pe prima poziție pe Youtube.

Doamne Doamne îl iubește pe Cheluțu pentru că l-a adus de la boschetar la milionar spre deosebire de tatăl lui. Am aflat că astăzi este ziua internațională a câinelui. Pură coincidență de la Doamne Doamne”, a spus Dorian Popa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI