Dorian Popa, hotărât să îi învețe minte pe furnizorii de energie după explozia prețurilor la facturi. Decizia categorică a artistului: „E foarte simplu pentru toată lumea”

Dorian Popa, hotărât să îi învețe minte pe furnizorii de energie după explozia prețurilor la facturi. Decizia categorică a artistului: „E foarte simplu pentru toată lumea
Dorian Popa, povestindu-le cetășenilor despre noua descoperire

În urmă cu puțin timp, cântărețul Dorian Popa le-a transmis persoanelor care îl simpatizează, prin intermediul unui video postat pe YouTube, ce factură uriașă a primit la curent pentur o singură lună. Artistul construiește un cartier de vile în Domnești, iar acesta se afla zilnic pe șantier pentru a urmări evoluția lucrărilor. Astfel, aflat între două contoare de electricitate, Dorian Popa le-a dezvăluit fanilor suma pe care o fatorează furnizorului de energie. După câteva zile de analizat problema, acesta a revenit și cu o soluție pentru a economisi bani. Află și tu despre ce este vorba.

Factura imensă pe care Dorian Popa o are de plătit la electricitate

Dorian Popa este un artist extrem de talentat și de bine văzut de toată lumea, fiind o persoană cu puternică influență asupra persoanelor din generația de astăzi. Atunci când vine de situația financiară, artistul nu-și face nicio problemă în acest sens, mai mult, se pare că artistul se află în plină ascensiune, fiind implicat în construcția unui cartier de vile din Domnești.

Cu toate acestea, Dorian Popa nu rămâne indiferent la scumpirile uriașe care au pus stăpânire pe toată România, începând de la curent, gaze și alte utilități. Deși războiul din Ucraina are repercursiuni asupra acestor sectoare, artistul este șocat de suma uriașă care i-a venit de plată în această lună. Mai mult, Dorian le spune fanilor că presimțea potopul financiar ce urmează, astfel că și-a sacrificat și vacanța.

„Acum revenind la index, azi-noapte mi-a venit factura la curent. 85 de milioane sau 8.500 de lei, asta că tot vorbeam de faptul că trebuie să ne pregătim de o iarnă grea.

Am și pus comentariul pe Instagram: Acum știu de ce nu mi-am luat concediu – ca să plătesc factura la curent. 2.000 de euro aproape e factura la curent, este și cu ceva regularizare, normal, că nu vrem să mințim poporul. Dar puneți-vă centurile de siguranță că vine iarna aia mare”, a transmis artistul pe YouTube.

Cum vrea să le vină de hac furnizorilor de energie electrică

Dorian Popa a recunoscut de curând că banii nu sunt o problemă pentru el, însă acesta nu este un motiv pentru a-și bate joc de ei în acest fel. Artistul susține că lucrurile nu mai pot continua în acest fel, motiv pentru care, și-a făcut timp pentru a analiza problema amănunțit.

„Toată lumea voia să știe ce părere am eu despre facturile la curent. Dacă vorbeam de ceva până în 50% sau de dublarea lor, să zic că mai înțelegeam, dar s-au triplat. Urmează vremuri grele, ăsta e doar începutul.

Mi-am dat seama că ar trebui să fiu puțin mai atent, să nu mai fiu atât de delăsător și să nu mai plătesc tot ceea ce mi se bagă sub nas pentru motivul că muncesc și am bani. Am luat firul la despicat și am adunat toate informațiile.”, a declarat Dorian Popa pe YouTube.

Extrem de indignat de această situație, Dorian Popa le-a transmis românilor metoda la care dorește să apeleze pentru instalarea unor panouri solare, care să producă energia de care are nevoie pentru a deveni pe cât se poate independent. Cu toate acestea, el și-a exprimat îngrijorarea față de facturile care vor veni la iarnă, inclusiv la gaze.

„Mi-am dat seama că este din ce în ce mai bine să mă îndrept către alegerea panourilor solare. Este important să devenim independenți pentru că treburile o iau razna.

Acum să vedem ce surprize vom avea la gaze. Pentru că acolo o să fie iar cu semne de exclamare în momentul în care o să vină primele facturi după ce se răcește afară”, a mai spus Dorian Popa.

Urmărește materialul video în care Dorian Popa explică soluția pentru mulți români: