Cât costă o casă făcută de Dorian Popa. Prețul este uriaș: “Sunt mobilate în totalitate“

Cât costă o casă făcută de Dorian Popa. Prețul este uriaș: “Sunt mobilate în totalitate“
Cât costă o locuință în "Hâtz Residence"

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Mai mult de atât, este și un om de afaceri de succes. Dorian Popa lucrează în momentul de față la „Hâtz Residence”, mai multe case pe care le va da spre vânzare pe viitor, când vor fi gata.

Care va fi prețul unei case?

Dorian Popa nu a vândut oficial nicio casă, deoarece vrea să le ofere cumpărătorilor șansa să se mute imediat, „la cheie”. Artistul vrea sa le vândă mobilate în totalitate, cu electrocasnice și tot ce este nevoie pentru un trai cât mai bun.

„Sunt foarte fericit că, uite, de bine, de rău, s-a mai echilibrat situația un pic. Chiar dacă, economic, e un pic ciudățel cu inflația asta ultra boostată, îmi place că lucrurile s-au deblocat. Muncim cu drag. Șantierele mele sunt aproape de „Gata!”. Eu mă pregătesc, ușor-ușor, pentru următoarele case din cartier. Deși încă nu am vândut nimic, eu vreau să construiesc. Mie îmi place să construiesc. „Și când oi vinde!…”, așa îmi spun în fiecare zi, când mă stresez pe șantiere”, a spus Dorian Popa.

Locuințele construite de Dorian Popa vor avea 120 de metri pătrați, dar și o curte generoasă. Când vine vorba de preț, artistul nu are încă unul fix, însă suma unei case se învârte în jurul a 200.000 de euro.

„În jurul a 200.000 de euro, mai mult sau mai puțin, mobilate în totalitate. Ce-mi doresc pentru clienții mei este să vină în casă și să-și pună un așternut, cum își doresc ei, și să fie mutați. În sensul că vreau să le ofer până la electrocasnice, gazon în curte, aspersoare, copăcei, floricele”, a declarat Dorian Popa pentru Click!.

Citește și: Dorian Popa, mână largă de Sărbători. Ce cadouri consistente le face apropiaților: „Trebuie să fie de 4 cifre” EXCLUSIV

Ce mașină de 280.000 de euro vrea să-și cumpere Dorian Popa

Dorian Popa își va lua o mașină extrem de scumpă și unică pe străzile din România. Desigur, pentru a ajunge la acest nivel a muncit ani la rând. Artistul spune că nu a mai avut o vacanță de mai bine de 6 ani. Cu toate acestea, face totul din pasiune, așa că nu a simțit nevoia unei vacanțe.

„Știi când am fost ultima oară în vacanță? Și asta însemnând peste 2 zile. Acum 6 ani. Fără să fie cu vreun concert, deal, instastory, orice. De 6 ani nu am mai fost. Dar nu mă grăbesc. Mai stau un pic” a spus artistul.

După toți acești ani de muncă, Dorian Popa a reușit să-și îndeplinească un vis pe care îl avea de mult. Acesta a povestit că pe 1 iunie va merge să plătească avansul pentru un Lamborghini. Mașina va fi unică, iar fiecare cusătură, care a costa 800 de euro, spune el, este personalizată.

„Iau mașina din reprezentanță. Am făcut-o cum mi-am dorit eu până la ultima cusătură pentru că știi că eu sunt obsedat cu albul, așa că am pus tot ce avea alb pe ea acolo. O cusătură e 800 de euro. Durează ceva din cauza crizei de cip-uri, dar e cazul cel mai fericit. Adică la alte modele aveam de așteptat 2 ani. O să fie o mașină unicat în România. Pentru un pasionat mașina trebuie să fie țiplă. Mașina asta a fost visul meu, cea pe care o dețin acum, cea pe care o cumpăr în iunie nici nu visam. A fost o mână întinsă de la Dumnezeu”, a povestit Dorian Popa pentru EGO.ro.