Dorian Popa a anunțat că familia se mărește. A postat chiar și rezultatul ecografiei pe internet

Dorian Popa a anunțat că familia se mărește. A postat chiar și rezultatul ecografiei pe internet
Dorian Popa a anunțat că familai se mărește în sfârșit

Dorian Popa a oferit fanilor în sfârșit vestea cea mare! Familia se mărește, iar artistul a fost atât de nerăbdător să povestească tot celor care-l iubesc încât nu a mai putut aștepta și a postat rezultatul ecografiei.

Dorian Popa, în culmea fericii! Cântărețul a postat rezultatul ecografiei

Dorian Popa iubește enorm de mult copiii, mai ales că ani buni a fost în juriul emisiunii Next Star, iar majoritatea fanilor săi nu sunt majori. Acesta a reușit să îi influențeze deseori în spre bine și le-a oferit un exemplu prin alegerile pe care le-a făcut el pe parcursul vieții. Dorian este unul din cei mai apreciați artiști de la noi și este cunoscut drept un om cerebral și natural, susținând deseori că nu va uita niciodată de unde a plecat, dovadă și caracterul pe care-l afișează.

Vestea cea mare a venit în familia sa – fratele lui urmează săă devină tătic, iar el va fi pentru prima oară unchi. Celebrul solist arde de nerăbdare să se joace cu nepotul sau nepoțica sa, dar până atunci împărtășește rezultatele ecografiei cu internauții.

Dorian Popa, pentru prima oară unchi
Dorian Popa, pentru prima oară unchi

Cântărețul trebuie să-i dea explicații iubitei sale

”1Q-PoPa. Poți să-mi spui unchiu PoPa”, a scris acesta. Până una alta, vedeta trebuie să îi dea explicații partenerei sale după ce Jador a dezvăluit că ar fi fost ceva între Popa și Ella, concurentă la Puterea Dragostei.

”Îmi spunea de unul care o suna, de altul, nu îmi plăcea chestia asta, sunt și eu bărbat…Uite, mi-a zis că vorbește cu Dorian Popa. A lăsat să se înțeleagă cine știe ce, dar la mijloc era altceva. Ea a fost cea care îl sunase… pentru un barter. În fine, mai bine să se sfâșrșească totul, eu vreau o altfel de fată lângă mine. Am să îi fiu poate alături în momente grele, dar doar atât”
Jador