Donald Trump, decizie surpriză după ce a pierdut alegerile. Americanii au făcut anunțul: ce va face

Donald Trump, decizie surpriză după ce a pierdut alegerile. Americanii au făcut anunțul: ce va face
Surse politice dezvăluie că Donald Trump a înțeles că a pierdut luând o decizie în acest sens: se gândește să candideze din nou în 2024

Surse Axiox.com au dezvăluit că Donald Trump se gândește să candideze din nou, în scrutinul prezidențial din 2024. Nu a recunoscut nici acum victoria lui Joe Biden.

Donald Trump, decizie surpriză după ce a pierdut alegerile: intenționează să-și joace și ultima carte

„Dacă Joe Biden este ales președinte al SUA, ce consecințe vor fi în America? Vă pot spune ce înseamnă pentru credința noastră. Înseamnă alegere. Înseamnă că un radical de stânga va ajunge la Curtea Supremă și acesta va fi sfârșitul mișcării pro-viață. Nu va avea nicio șansă. Asta înseamnă. Nimeni n-a fost mai pro-viață decât mine, după cum știi și cred că ai spus-o și tu însuți. Niciun alt președinte n-a fost mai pro-viață decât mine. Mișcarea pro-viață va fi complet eradicată. Dacă se întâmplă asta, mișcarea pro-viață va fi terminată.

Dacă Biden va fi ales, nu va face el lucrurile astea. El e terminat. Cei ce vor conduce partidul vor pune judecători radicali de stânga la Curtea Supremă și în tot sistemul judiciar. Cred că eu voi fi numit aproximativ 300 de judecători, dacă nu mai mult, până la terminarea primului mandat. Un număr record de judecători pro-viață”, spunea Trump într-un interviu pentru CBN News, înaintea alegerilor.

Joe Biden și Donald Trump

Este cel mai clar indiciu că înțelege că a pierdut 

Astăzi e clar: America a votat Biden. Pentru moment, președinte în funcție tot Trump este, care le-a transmis consilierilor că analizează posibilitatea de a candida din nou în scrutinul prezidențial, în anul 2024, afirmă surse politice de la Washington citate de site-ul de știri Axios.com. Doi oficiali din echipa actualului președinte al SUA au declarat asta, sub protecția anonimatului. Echipa de campanie electorală a lui Donald Trump și Casa Albă au refuzat să facă vreun comentariu pe această temă.

  • Conform Constituției SUA, orice șef de stat poate avea cel mult două mandate, dar nu este necesar să fie consecutive.

„Acesta este cel mai clar indiciu că Donald Trump înțelege că a pierdut scrutinul din 2020 în fața lui Joe Biden, chiar dacă președintele continuă să insiste în mod fals că el este adevăratul câștigător, că au existat fraude electorale și că echipa sa va lupta până la final în instanțele juridice”, comentează sursa citată.

În momentul învestirii în funcția de președinte al SUA, în ianuarie 2017, Trump a depus documente la Comisia Electorală Federală în perspectiva candidaturii în anul 2020. Consilierii politicienilor republicani care ar putea să candideze în 2024 se tem de perspectiva unei noi candidaturi a lui Donald Trump în scrutinul intern pentru desemnarea candidatului Partidului Republican în viitorul scrutin prezidențial, dat fiind că actualul președinte este foarte popular în rândul electoratului republican.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI