Donald Trump, criză de nervi în conferință. A plecat în mijlocul dialogului cu jurnaliștii

Donald Trump, criză de nervi în conferință. A plecat în mijlocul dialogului cu jurnaliștii
Donald Trump, criză de nervi în conferință. A plecat în mijlocul dialogului cu jurnaliștii

Donald Trump s-a retras de la o conferință de presă după ce a fost pus la zid de reporteri pentru că distribuie pe Twitter clipuri cu informații de la medici falși.

Donald Trump, pus la zid de jurnaliști. Președintele SUA, bombardat cu acuzații

Donald Trump s-a enervat și a plecat din fața reporterilor în timp ce susținea o conferință de presă după ce a fost acuzat că distribuie părerile unor medici falși, pe tema pandemiei, pe contul de Twitter. Kaitlan Collins, corespondent CNN la Casa Albă, i-a reproșat liderului american că a făcut populară credința unei femei care vorbea despre efectele negative ale purtării măștii.

„Femeia despre care aţi spus că este un medic extraordinar a declarat în acel clip pe care l-aţi distribuit pe Twitter aseară că măştile nu sunt eficiente şi există un leac pentru COVID-19, ambele idei dezminţite de experţii în sănătate, a mai publicat clipuri în care spune că doctorii fac medicamente folosind ADN extraterestru şi că se încearcă realizarea unui vaccin care să te facă imun la religie”, a spus corespondentul de la CNN.

„Poate e aceeaşi femeie, poate nu. Dar îşi pot spune asta: era în direct cu mai mulţi medici care sunt mari fani ai hidroxiclorochinei şi mi s-a părut că a fost foarte impresionantă în ideea că de acolo de unde vine, nu ştiu din ce ţară e, dar a spus că a avut succes incredibil cu sute de pacienţi diferiţi. Aşa că am considerat că părerea ei este una importantă dar nu ştiu nimic despre ea”, a spus Trump.

Twitter i-a dat block lui Trump Jr.

Twitter a îngrădit unele opțiuni ale contului lui Donald Trump Jr. după ce acesta a încălcat politicile site-ului de socializare cu privire la dezinformările pe marginea COVID-19. Timp de 12 ore, juniorul nu va mai putea posta nimic, singurele mesaje pe care le poate trimite sunt cele directe. De altfel, acesta a recunoscut că tatăl său i-a cerut să-și mai calmeze discursul din mediul online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI