Donald Trump a divorțat de Melania? Cine a scăpat porumbelul: ”Nu vorbim despre foste soţii”

Divorț la Casa Albă? Melania și Donald Trump și-au spus adio?

Zvonurile cum că Melania și Donald Trump au divorțat nu au apărut de ieri, dar acum a venit în spațul public un detaliu care face diferența dintre zvon și realitatea la care mulți se așteptau. Cine a scăpat porumbelul și cum au tras absolut toți concluzia că renumitul cuplu prezidențial și-a spus adio?

Divorț la Casa Albă? Melania și Donald Trump și-au spus adio?

Zvonurile că soții Trump au luat-o pe drumuri separate se intensifică! Fosta soție a președintelui american a scăpat o etichetă șocantă la adresa Melaniei. Dezvăluirea „fără vină” a fost făcută în cadrul unui interviu acordat show-ului de televiziune britanic Loose Women. Subiectele abordate de gazdele emisiunii avea să rămână fără ecou, pentru că direcția strictă în care s-au dus nu avea nevoie și de alte adăugiri, răstălmăciri sau semne de întrebare.

Prezentatorii au vorbit cu fosta soție a cunoscutului afacerist despre perioada de după divorțul oficial de acesta, dar și despre cum s-ar fi descurcat dacă ar fi fost în dreapta lui în timpul mandatului acestuia, în locul Melaniei.

Melania și Donald Trump au divorțat? Ivana Trump, fosta soție a președintelui Americii, a scăpat detaliul
Melania și Donald Trump au divorțat? Ivana Trump, fosta soție a președintelui Americii, a scăpat detaliul

„De când ai divorţat de Donald Trump, s-au întâmplat multe. Între timp, a devenit preşedintele Americii. Când îl priveşti la TV, te gândeşti vreodată: Eu ar fi trebuit să fiu cea care ajunge la Casa Albă alături de el?”, a fost întrebată Ivana Trump.

„Nu urmăresc politica şi nu prea mă interesează acest domeniu”, a răspuns Ivana. „M-aş fi descurcat grozav la Casa Albă, dar acum nu mă atrage deloc perspectiva asta, sunt într-o etapă a vieţii în care fac ceea ce vreau, merg oriunde vrea să merg cu oricine vreau şi, slavă Domnului, îmi permit asta. Îmi place să fiu liberă”.

„Nu leg amiciții cu fostele soții”

Întrebarea care a făcut vâlvă în lume a fost despre relația dintre ea și actuala soție a fostului ei partener. Ivana a recunoscut că a rămas în relații bune cu cel căruia i-a purtat numele și că poate suna oricând ori poate discuta despre multe lucruri cu el, mai cu seamă că au o conexiune aparte după anii petrecuți împreună.

Cu toate astea, atunci când îi telefonează președintelui Americii, nu e curioasă și de Melania, susținând că:

„Nu, vorbesc direct cu domnul preşedinte. Eu nu leg amiciţii cu fostele lui soţii şi nu vorbesc despre viaţa lui privată. Vorbim despre copiii noştri, uneori vorbim despre economie, dar fără să-i dau sfaturi. Doar îi spun ce mi se pare bine şi ce mi se pare rău. Dar nu vorbim despre foste soţii”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI