Donald și Melania Trump, prima apariție publică după declanșarea pandemiei. Ce au observat oamenii

Donald și Melania Trump, prima apariție publică după declanșarea pandemiei. Ce au observat oamenii
Donald și Melania Trump, prima apariție publică după declanșarea pandemiei. Ce au observat oamenii

După vizita din India, Melania și Donald Trump nu au mai fost văzuți împreună, ci doar separat, asumându-și agenda publică și direcționând mesajele, atât în politic, cât și în social.

Donald și Melania Trump, prima apariție publică după declanșarea pandemiei Ce au observat oamenii

Dacă pe Donald Trump americanii îl văd des în diverse intervenții publice sau conferințe de presă organizate cu privire la evoluția COVID-19 în Statele Unite, în paralel cu mult dezbătutul blocaj economic, Prima Doamnă a putut fi văzută lunând cuvântul în diverse chestiuni ce țin de drepturile femeilor și ale copiilor, cât și transmițând un mesaj de încurajare pentru seniorii din Statele Unite ale Americii.

Administrația Trump a considerat necesar ca într-o perioadă în care Donald Trump este copleșit de probleme interne, dar și externe, o ieșire în public alături de Melania Trump ar fi acel moment de ”respiro” necesar pentru relaxarea relațiilor cu presa, dar și pentru imaginea sa.

Astfel că, cu toate că este un sceptic în privința încălzirii globale, la nivel declarativ, Donald Trump și-a rupt o jumătate de oră din programul încărcat pentru a i se alătura soției sale la evenimentul dedicat Zilei Pământului, organizat în grădina de la Casa Albă.

Ce au observat oamenii

Melania și Donald Trump au plantat astfel un arțar pe peluza sudică, sub privirileunei asistențe restrânse, plasată și la o distanță regulamentară. Acest copac plantat este însă primul dintr-un amplu proiect de revigorare ce implică plantarea unui trilion de copaci în următoarea perioadă pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Președintele american a amintit și de victimele răpuse de coronavirus sau ale căror vieți au fost puse în pericol, din cauza pandemiei. În ceea ce o privește pe Prima Doamnă, ea a preferat să lase stilul să vorbească de la sine, adoptând o ținută sobră, de un kaki military, cu o pereche de stilettos chic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI