04 iun. 2024 | 16:42

Doliu uriaș în lumea muzicii din România! A murit Neluță Neagu VIDEO

News
Doliu uriaș în lumea muzicii din România! A murit Neluță Neagu VIDEO
Neluță Neagu a cântat de multe ori cu Florin Salam, Marian Mexicanu și alți artiști consacrați

Veste tristă în lumea muzicii din România. Neluță Neagu, unul dintre cei mai cunoscuți lăutari din țara noastră, a decedat. Din păcate, artistul s-a confruntat cu probleme grave de sănătate.

Neluță Neagu s-a stins din viață

Ultimii ani din viață au fost foarte dificili pentru Neluță Neagu. Artistul apreciat de o țară întreagă s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, în cele din urmă ajungând pe patul de spital.

De asemenea, acesta a fost supus și unei operații foarte grele la sfârșitul anului trecut. Atunci, artistul i-a făcut față cu succes operației, însă perioada de recuperare a fost decisivă în cazul său. Din nefericire, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp.

Reamintim faptul că Neluță Neagu a fost diagnosticat cu Covid-19 în timpul pandemiei, iar starea lui de sănătate nu a fost una bună nici atunci, fiind nevoit să poarte mască de oxigen.

„Aveți grija de voi toți lăutarii. Nu mi-a venit să cred aşa ceva ce răutăcios e covidul ăsta. Feriți-vă! Mai fac un apel pentru toți cei la care trebuia să cânt, ăsta e necazul fraților rugați-vă și pentru mine”, a fost mesajul artistului la acea vreme.

Soția lui a murit în Săptămâna Mare

Soția lui Neluță Neagu s-a stins din viață pe 4 aprilie 2023. Artistul pare să nu își mai fi revenit după această dramă, supărarea grăbindu-i parcă și lui sfârșitul.

Carmen Stăncioiu, soția lui Neluță Neagu a murit chiar în săptămâna Paștelui. Cei doi au trăit o furmoasă poveste de dragoste, iar legătura dintre ei a fost extrem de puternică, după cum toți apropiații au confirmat, de-a lungul timpului.

„Venim pe rând, dar plecăm pe sărite. Cu durere în suflet, Neluță Neagu a pierdut în noaptea aceasta jumătatea care i-a fost stâlpul familie, doamna Carmen. Condoleanțe și putere să poți trece peste această mare durere”, a fost unul dintre mesaje.

„Profund îndureraţi am aflat de moartea neaşteptată a sotiei lui Neluță Neagu 😢 Nimeni nu este întrebat, când doreşte să plece din această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi poată alina durerea şi să-i odihnească sufletul!”, a spus un alt fan.

Parteneri
Câți BANI câștigă, de fapt, ISPITELE la „Insula Iubirii”!? DEZVĂLUIRI din CULISE
Redactia.ro
Cine a fost otomanul care a compus Imnul României. Era sărac lipit și cânta pentru bani. Trăia povești de amor cu femei mult mai tinere
Click.ro
Alexandra Stan, filmată GOALĂ pe plajă! Imaginile INCEDIARE le avem și se văd AICI
Vocea.biz
Kate Middleton, fotografiată în drum spre biserică. Cum arată Prințesa după lupta cu cancerul / FOTO
Unica.ro
Viața la bloc. Cui ești obligat să-i deschizi ușa. Scrie în lege și se sancționează
EVZ.ro
Rețeta de vinete la borcan a Gabrielei Cristea. Cum gătește prezentatoarea TV preparatul pe care îl va servi în iarnă / VIDEO
Spynews
Regulă pentru șoferii care schimbă numerele de înmatriculare. Restricțiile pe care trebuie să le respecte românii
Capital.ro
Chris Hemsworth a făcut senzație la concertul lui Ed Sheeran, dar puțini știu cine e soția lui. Bunicul ei a fost un actor cunoscut de la noi
Avantaje
TRUMP o amenință pe HARRIS. Motivul BIZAR invocat
Mediaflux
Cuvintele folosite de ispita Marcel Andrei la Insula Iubirii 2024 au devenit virale. Ce înseamnă "chulo" sau "alandala"
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ultimul sfat pe care Marcel i l-a dat Mariei înainte să-și spună adio. Ce cadou i-a făcut ea
Antena 1
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii
Impact.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro