10 dec. 2022 | 18:09

Doliu uriaș. A murit tânăra Sara Nukina, răpusă de o boală cumplită

Știri generale
Doliu uriaș. A murit tânăra Sara Nukina, răpusă de o boală cumplită
Doliu urias. A murit tanara Sara Nukina, rapusa de o boala cumplita

Veste cumplită în prag de sărbători. Sara Nukina, adolescenta de origine româno-japoneză care se lupta din 2020 cu o boală gravă, a încetat din viață sâmbătă, 10 decembrie. Tânăra avea 18 ani. Familia îndoliată a regretatei cântărețe este cutremurată de tragicul eveniment.

Solista Sara Nukina a murit la 18 ani

Sara Nukina a murit în ziua de sâmbătă, 10 decembrie, la doar câteva luni după ce împlinise vârsta majoratului. Adolescenta jumătate româncă, jumătate japoneză, a plecat să le conlinde îngerilor, după cum au anunțat cei de la Radio Trinitas.

„Domnește pacea pe pământ, dormi, dormi, dormi, copile Sfânt”, una din colindele pe care Sara Nukina le iubea și pe care le cânta în această perioadă a anului. Sara, suflet frumos și curat, prietena Radio Trinitas, a adormit în Domnul, după o lungă și istovitoare luptă cu boala. Dumnezeu s-o odihnească în pacea și iubirea Sa!

În 2020, tânăra solistă a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă, iar stația de radio a organizat o campanie de strângere de fonduri pentru tratamentul fetei, campanie pentru care a donat și Părintele Patriarh Daniel.

Sara Nukina era renumită pentru generozitatea, blândețea și spiritul ei blajin. Zâmbetul ei cald alina sufletele persoanelor vârstnice și bolnavilor pe care-i ajuta, dăruindu-le cântecele și prospețimea prezenței sale.

„Sara Nukina a iubit biserica, a iubit România și cântecele ei, fiind alături de corul patriarhiei în mai multe concerte, cântând colinde, muzică populară dar și muzică psaltică.

Este primul din cei trei copii ai mamei Georgiana Cristina și sensei Nukina Nobuyuki, botezat ortodox la Mănăstirea Radu Vodă din Capitală.”, este mesajul emoționant postat pe blogul Averea Bisericii.

Părinții ei s-au cunoscut în Japonia, acum 26 de ani

Tatăl Sarei, sensei Nukina Nobuyuki, de trei ori campion național al Japoniei la karate, deținător al centurii negre cu 6 DAN, și-a cunoscut soția româncă în Japonia, în urmă cu aproape 26 de ani.

Cei doi s-au îndrăgostit și au hotărât să trăiască în România, unde a și fost botezat ortodox la Mănăstirea Radu Vodă din Capitală. Sensei Nukina este bun cunoscător al mănăstirilor din Sfântul Munte Athos, unde a călătorit de foarte multe ori, pentru a se ruga pentru sănătatea fiicei sale.

Regretata solistă Sara Nukina se afla, de mai mult timp, la un spital din Viena, unde urma un tratament pentru o boală oncologică la creier rară. În ultimele luni, starea de sănătate a Sarei s-a deteriorat vizibil, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro