Doliu pentru Oana Sârbu. A murit chiar după Crăciun: „Te iubesc, poezie de om!”

Doliu pentru Oana Sârbu. A murit chiar după Crăciun: „Te iubesc, poezie de om!”
Mesajul emotionant pe care l-a postat

Oana Sârbu trece prin momente de coșmar, chiar în preajma sărbătorilor. Vedeta a primit o veste extrem de proastă, pierzând una dintre cele mai dragi persoane din viața ei. Actrița a postat o fotografie pe rețelele sociale alături de un mesaj emoționant pentru cel care a plecat într-o lume mai bună. Oana Sârbu și-a luat rămas bun prin intermediul internetului și încearcă să rămână puternică.

Oana Sârbu, extrem de îndurerată

Celebra actriță și-a pierdut tatăl, chiar în preajma sărbătorilor. Actorul Romulus Sârbu s-a stins din viață la 86 de ani. Toți cei care l-au cunoscut pe marele actor au transmis mesaje pline de regrete și condoleanțe. Oana a jucat cu tatăl ei pe aceeași scenă. 

Din păcate, omul care a crescut-o a plecat dintre noi. Romulus Sarbu a fost un mare actor de pantomimă și balerin la teatrul de revistă Constantin Tanase în anul 1950.

,,Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții li trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel în care ți-ar fi plăcut tare”, a postat actrița pe pagina ei Facebook.

Vedeta și-a pierdut cel mai bun prieten, tatăl și cel alături de care a jucat în numeroase spectacole. Artista este extrem de îndurerată.

Oana Sârbu, despre părinții ei: „Sunt împreună de la 17 ani”

Tot anul acesta, actrița și-a pierdut și mama, care a murit la 87 de ani. Ea a vorbit despre mama ei, la un moment dat.

 „Am stat o oră și jumătate să mă mângâie mama (86 de ani) pe mână. Mama n-are nici un rid, nici pe frunte, nici pe obraji, am privit-o mai atent ca oricând.

Am stat să mă-ntrebe din când în când ce fac de am mâinile așa de catifelate și unde e Alex (fiul artistei – n.r.). 

Doar am stat cu ei în bucătărie: n-am mai cumpărat nimic, n-am mai dereticat, nu i-am mai certat… Am ascultat, zâmbit, lăcrimat (în mine), privit, am încercat să-mi amintesc tot felul de lucruri atât de îndepărtate.

Oricum, mă trezesc și mă culc cu copilăria alături de ei, în gând și în suflet. Ca să-mi treacă sentimentul că îi văd tot mai micuți de la zi la zi.

Mama și tata (84 de ani) sunt împreună de la 17 ani (de 69 de ani – n.r.). Ciudat sentiment. Tata: «Mă suni când ajungi acasă, da?». Of, toate simțurile se pierd, doar emoția puternică, nu.

Aș mai fi stat cu ei. I-aș fi băgat în mine, să-i port într-un buzunar peste tot”, le-a spus vedeta fanilor. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI