30 oct. 2021 | 17:52

Dramele prin care a trecut Oana Sârbu în perioada pandemiei. Suferinţa cruntă pe care o poartă actriţa în suflet

Monden
Dramele prin care a trecut Oana Sârbu în perioada pandemiei. Suferinţa cruntă pe care o poartă actriţa în suflet
Drama prin care a trecut Oana Sarbu in pandemie

Oana Sârbu a trăit o adevărată tragedie în pandemie, când a pierdut două dintre cele mai importante persoane din viața ei. A revenit pe scena de la teatru pentru a mai uita de suferință.

Cât a suferit Oana Sârbu pe timpul pandemiei

Este considerată una dintre cele mai cunoscute artiste din România, gingășia și veselia fiind principalele trăsături care au câștigat, de-a lungul decadelor, simpatia a milioane de români. Oana Sârbu este veșnic tânără, cu un spirit liber și un zâmbet de milioane, capabil să topească și cea mai rece inimă.

În pandemie, însă, zâmbetul unic al Oanei Sârbu a dispărut de pe chipul ei frumos. Actrița a trecut prin momente cumplite atunci când și-a pierdut cele mai importante persoane din viață, mama și mătușa.

În august 2020, mama Oanei Sârbu se stingea din viață, lăsând un gol imens, imposibil de reparat, în sufletul artistei. Femeia avea probleme de sănătate, care s-au accentuat odată cu înaintarea în vârstă. Mama Oanei Sârbu avea 87 de ani când a trecut în lumea celor drepți.

„Problemele cu ea au început în urmă cu câțiva ani, vârsta și-a spus practic cuvântul. Am ajutat cât am putut pe partea medicală. O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama.

O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am și eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea.”, a povestit emoționată Oana Sârbu, în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Oana Sârbu și-a pierdut mama și mătușa în plină pandemie

La câteva luni mai târziu, celebra artistă a primit o altă lovitură care a sfâșiat-o de durere. Oana Sârbu a îngropat-o pe mătușa ei, sora mamei sale, femeia care i-a fost și părinte spiritual la botez.

„Am pierdut-o pe ultima soră a mamei dintre cele trei. Este vorba despre nașa mea de botez. În ultimele zile de viață, am dus-o la un cămin și nu am putut să mergem să o vizităm, pentru că s-a intrat în carantină.

M-am gândit și mă gândesc des și acum ce a simțit ea în ultimele momente, când noi practic nu am mai putut s-o vedem.”, a mai spus Oana Sîrbu pentru aceeași sursă.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro