Doliu mare pentru Simona Florescu. A murit marți seară: ”Pentru mine a fost cel mai bun”

Doliu mare pentru Simona Florescu. A murit marți seară: ”Pentru mine a fost cel mai bun”
Doliu mare pentru Simona Florescu. A murit marți seară ”Pentru mine a fost cel mai bun”

Veste tristă în showbiz-ul românesc. Astăzi a încetat din viață tatăl Simonei Florescu. Cuprinsă de durere, chiar fosta soție a lui Ion Dichiseanu a făcut public anunțul decesului.

Doliu în familia Simonei Florescu

Astăzi, 3 noiembrie Simona Florescu și-a anunțat prietenii de pe rețelele de socializare, că tatăl sau a decedat. Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a rămas fără eroul ei. Acesta, fiind deja în scaun cu rotile, și-a dat ultima suflare.

Deși nu se știe încă motivul morții bărbatului, căci Simona Florescu nu a dezvăluit nimic, durerea provocată de cea trista veste pe care ar putea să o primească o persoană, a făcut-o pe vedetă să scrie câteva cuvinte, în cea mai sumbră zi.

Simona Florescu a anunțat moartea tatălui său pe Facebook

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, pe pagina ei de Facebook, unde a anunțat momentele dificile prin care trece, a vrut să își onoreze tatăl, așa cum se cuvinte și cum merită, căci, atuurile sale i-au fost model blondei.

În felul acesta, chiar dacă spune că momentan durerea nu o lasă să vorbească prea mult, Simona Florescu își dorește ca tatăl său să se odihnească acum în liniște și pace acolo sus.

”Pentru mine a fost cel mai bun tată din lume. Harnic, corect, inteligent. Acum sunt mult prea îndurerată să-mi găsesc cuvintele. Să se odihnească în liniște și pace!!!”, a scris Simona Florescu pe pagina sa de Facebook, acolo unde a publicat și o fotografie cu cel care a fost erou pentru ea”, a scris Simona Florescu pe Facebook, potrivit Spynews.ro.

Simona Florescu, despre viața de după divorțul de Ion Dichiseanu

Datorită relațiilor pe care le-a avut cu mai multe femei celebre, Ion Dichiseanu și-a dobândit o reputație de Don Juan. Printre frumoasele femei cu care a avut relații se numără și o suedeză cunoscută, dar mai ales diva spaniolă, Sarita Montiel.

Tatăl Simonei Florescu a murit marți seară
Tatăl Simonei Florescu a murit marți seară

Însă, printre marile iubiri a contat mai ales solista de muzică ușoară Simona Florescu, care i-a dăruit și unicul copil, Ioana Georgiana. După ce au divorțat, solista l-a urât pe fostul soț, însă a revenit la sentimente mai bune după ce au devenit bunici.

”Am făcut asta de dragul familiei și de dragul a ceea ce urmează, e Anastasia care în continuare trebuie să aibă bunici care se înțeleg foarte bine. Ne-am urât, l-am urât pe Dichi atunci când ne-am despărțit, după care mi-am dat seama că e o mare prostie”, a spus cântăreața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI