Doliu mare în showbiz. Cântăreața a murit la doar 34 de ani, într-un accident groaznic

Doliu mare în showbiz. Cântăreața a murit la doar 34 de ani, într-un accident groaznic
Cunoscuta cântăreață din Scoția a murit la 34 de ani

Cântăreaţa SOPHIE a murit sâmbătă, în urma unui accident, în casa ei din Atena, la doar 34 de ani. Artista a colaborat cu Madonna și Lady Gaga.

Doliu în showbiz. Cântăreața SOPHIE a murit la 34 de ani

Celebra SOPHIE, producător muzical, DJ și colaborator a unor mari artiști, a murit sâmbătă, în urma unui accident petrecut în casa sa din Atena, potrivit echipei sale, care a publicat un comunicat în care cere respectarea intimității familiei și a fanilor artistei.

„Cu profundă tristețe, vă informez că muzicianul și producătorul SOPHIE s-a stins din viață în această dimineață, în jurul orei 04:00, în Atena, unde locuia, în urma unui accident produs brusc. (…). Loială laturii sale spirituale, ea s-a urcat ca să privească Luna plină, a alunecat din greșeală și a căzut. Ea va fi mereu aici, alături de noi. Familia le mulțumește tuturor pentru dragoste și sprijin și solicită intimitate în acest moment devastator

SOPHIE este o pionieră a noului sound, una dintre artistele cele mai influente din utimul deceniu. Nu doar pentru producţiile sale ingenioase şi creativitatea sa, ci şi prin vizibilitatea pe care a obţinut-o. Un simbol al eliberării”, se arată în comunicat.

La câteva ore după ce a reușit să digere tragedia, prietena ei, Ludovica Ludinatrice, i-a adus un omagiu îndrăgitei artiste. „Dragă Sophie, a fost o plăcere să te sprijin în tot acest timp, tu m-ai învățat că este bine să plângi și trebuie să luptăm pentru a fi noi înșine. Tu ai fost nu doar unul dintre cei mai incredibili muzicieni pe care i-am cunoscut vreodată și un pionier, ci și un ICON al eliberării.

O prietenă prețioasă. Toate planurile grozave pe care le-am construit împreună m-au făcut să mă simt cu adevărat «în viață» (așa cum spunea una dintre noile tale melodii…), ești încă în viață aic,i cu mesajul și muzica ta. Îți mulțumesc. Odihnește-te în pace”, a scris tânăra pe Instagram.

A compus alături de Madonna ”Bitch I’m Madonna”

Cântăreața a colaborat cu Madonna, alături de care a compus în 2015 ”Bitch I’m Madonna”. A făcut echipă și cu Lady Gaga, Diplo, Vince Staples și Charli XCX.

Sophie Xeon s-a născut pe 17 septembrie 1986 în Glasgow, Scoția. A lansat în 2018 albumul său de debut, marcat de identitatea sa transgen, ”Oil of Every Pearl’s Un-Inside”, cu care a obținut o nominalizare la premiile Grammy la categoria ”Cel mai bun album dance/electronic”.