22 iun. 2020 | 12:14

Doliu în Teleorman. Un bărbat și-a ucis cu bestialitate soția și fetița de un an și trei luni, iar mai apoi s-a sinucis. Cine a văzut întreaga scenă

News
Doliu în Teleorman. Un bărbat și-a ucis cu bestialitate soția și fetița de un an și trei luni, iar mai apoi s-a sinucis. Cine a văzut întreaga scenă
Doliu în Teleorman. Un bărbat și-a ucis cu bestialitate soția și fetița de un an și trei luni, iar mai apoi s-a sinucis. Cine a văzut întreaga scenă Sursă:observatornews.com

Un bărbat din localitatea Merenii de Jos, județul Teleorman și-a ucis cu bestialitate soția și fetița de un an și trei luni, iar mai apoi s-a sinucis. Cea care a anunțat tragedia petrecută în casă a fost cea de-a doua fetiță a cuplului, în vârstă de trei ani.

Cum a avut loc dubla crimă

Potrivit polițiștilor din Teleorman, aceștia au fost anunțați printr-un apel telefonic de un scandal iscat într-o familie din localitatea Merenii de Jos. Cel care a sunat la poliție a fost un localnic căruia i-a ieșit în cale fetița de trei anișori.
Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a sosit recent din Germania, iar potrivit apropiaților, acesta consuma destul de des alcool. În jurul orei patru dimineața, vecinii au auzit scandal din casa familiei.

Se pare că soțul, în stare de ebrietate, a început să se certe cu soția sa în vârstă de 39 de ani, pe care ar fi agresat-o verbal și ar fi înjunghiat-o de zece ori până i-a luat viața. Din cauza scandalului, fetița cuplului de doar un anișor s-a trezit și a început să plângă. Bărbatul lipsit de control a luat fetița și i-a luat și ei viața în baie, iar mai apoi s-a închis în dormitor și s-a sinucis.

Al doilea copil, o fetiță de trei ani a văzut scenele îngrozitoare și a reușit să fugă în afara casei și să ceară ajutor. Micuța a așteptat ca cineva să treacă prin fața casei pentru a-i putea povesti ororile petrecute în casă.

Ce au declarat autoritățile

Teodora Dragolea, IPJ Teleorman, a transmis primele informații referitoare la ce au găsit colegii ei în casa groazei: “Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat următoarele: în dimineaţa zilei, pe fondul unei discuţii în contradictoriu, un bărbat în vârstă de 60 de ani şi-a înjunghiat mortal soţia în vârstă de 39 de ani, iar într-o baie a locuinţei a fost găsit cadavrul unei fetiţe.

Ulterior, într-o altă cameră a locuinţei a fost găsit şi autorul, care prezenta mai multe plăgi constatându-se şi decesul acestuia. Bărbatul se întorsese de aproximativ trei săptămâni din Germania, unde lucra de câţiva ani. A stat în izolare şi în această perioadă, au început şi certurile cu soţia. Apropiaţii spun că era gelos şi că bănuia că soţia l-a înşelat”, potrivit observatornews.ro.

Din păcate, în lipsa ambilor părinți sau a unor rude apropiate, fetiţa se află acum în grija Direcţiei de Asistenţă Socială.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Orașul din România prin care trece singurul pârâu termal din țară. Temperatura apei este de 30 de grade Celsius
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro