09 sept. 2024 | 14:06

Doliu în presa din România. S-a stins din viață prezentatorul TV Alexandru Moraru

News
Doliu în presa din România. S-a stins din viață prezentatorul TV Alexandru Moraru
„Alex a murit fără să devină un actor celebru, așa cum putea.”

Din păcate, este doliu în presa din România! Conform unor informații de ultimă oră, s–a stins din viață prezentatorul TV Alexandru Moraru.

Astăzi este doliu în presa din România!

Conform unor informații, publicate pe 7 septembrie, este doliu în presa din România. Fostul jurnalist Digi Alexandru Moraru, s-a stins din viață, după o lungă perioadă de luptă cu o boală nemiloasă. Anunțul ava să-l facă un coleg de breaslă, Daniel Savopol, jurnalist la postul Kanal D:

„Alex a murit fără să devină un actor celebru, așa cum putea. Omul era un rebel în costum. Mereu venea pe grabă la redacție, cu părul și hainele dezordonate, dar glumele aranjate, ca un personaj de sitcom din anii 90. Era personaj mare, mare și super deștept. Azi am aflat că a murit.”, scrie jurnalistul Daniel Savopol.

Alexandru Moraru, un jurnalist și „un rebel în costum”

Printre cei care își mai amintesc primii ani ai postului Digi 24, jurnalistul a fost una din vocile importante, mai ales în 2013. Pe atunci, jurnalistul făcea parte din echipa Digi Constanța care realizau mai multe anchete sociale, mai ales cele despre fostul lagăr de exterminare a câinilor din Constanța.

Doliu în presa din România. S-a stins din viață prezentatorul TV Alexandru Moraru

Moderator al emisiunilor difuzate de Digi la nivel local, în județul Constanța, regretatul jurnalist povestea despre cum era să apară pe sticlă:

„În fiecare dimineață trebuie să mă transpun într-un manager de corporație, într-un muncitor care la prânz mănâncă parizer pe ziar în pauza de masă, într-un profesor sau într-un elev.

Așa pot să adresez foarte ușor întrebari invitaților. Ce poate fi mai plăcut decât să te duci la birou și să fii în fiecare zi ce vrei tu, în funcție de subiect?! Polivalența discursului este indispensabilă într-un astfel de format de emisiune aparent îngust.Fiecare dintre  noi trebuie să trăiască din ceva, să aibă o sursă de venit.

În fiecare ediție vorbim despre destine profesionale, așa că subiectele sunt întotdeauna diverse și de mare interes pentru toate categoriile de vârstă: de la celebra întrebare „ce vrei sa te faci când o să fii mare?” până la bucuria pensionării”.

Ulterior, după ani de zile de activitate în cadrul Digi, jurnalistul avea să intre în echipa Antena 1, ca mai apoi să lucreze o bună perioadă de timp la Realitatea TV.

Alexandru Moraru a plecat mult prea devreme

Din păcate, după o lungă perioadă de suferință, fostul prezentator TV s-a stins din viață, anunțul fiind făcut în urmă cu două zile pe rețelele de socializare de unul din prietenii apropiați ai regretatului Alexandru Moraru, Alexandru Judeu:

„Din păcate, ne luăm rămas-bun de la Alex Moraru, un coleg și prieten drag care ne-a inspirat prin bunătatea și spiritul său mereu deschis. Dumnezeu să te ierte, Alex!”, scria pe 7 septembrie Alexandru Judeu.

Presa românească a mai pierdut, din păcate, în aceste zile o voce importantă, și este doliu în România. Dumnezeu Să-l ierte!

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Ultima oră despre vizele de SUA. Românii nu primesc vești bune
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro