Doliu în presă. A murit la doar 29 de ani. Cum s-a întâmplat tragedia

Doliu în presă. A murit la doar 29 de ani. Cum s-a întâmplat tragedia
Doliu în presă. A murit la doar 29 de ani. Cum s-a întâmplat tragedia

Este doliu în lumea presei din România. Un jurnalist a murit, la doar 29 de ani. El a fost găsit fără suflare în locuința lui din București.

Doliu în presă. A murit la doar 29 de ani

E doliu imens în presa sportivă din România. Un jurnalist a murit la doar 29 de ani. Bărbatul a fost găsit mort, în propria locuință din Capitală.

Mihai Dolinschi, jurnalist sportiv, a decedat la 29 de ani. Din primele informații, el a fost găsit fără suflare în locuința lui. Nu se cunosc exact împrejurările în care decesul s-a produs.

Mihai Dolinschi a fost comentator, mderator și analist sportiv. El era cunoscut pentru aparițiile sale la Telekom Sport și Look Sport.

Ultimul mesaj postat de jurnalistul sportiv pe pagina de Facebook

Ultimul mesaj al jurnalistului a fost postat luni dimineață pe rețelele sociale, în care vorbea despre Steven Gerrard.

„Steven Gerrard: ” Hărmălaia era greu de descris. Atunci când ești rezervă și te încălzești, vezi o mare de oameni. Îți sare inima din piept. Ai emoții mari. Când ți se face semn să intri pe teren, te cuprinde un sentiment ireal și e înfricoșător.

Am jucat doar patru minute, dar, îmi amintesc că tata mi-a spus, după meci, în drum spre casă: Nimeni nu îți poate lua asta. Ai jucat pentru prima echipă a lui Liverpool!

E incredibil! La finalul meciului am simțit ca și cum totul e îndeplinit. Visul e realizat, dar când revii la realitate, îți dai seama că-i doar începutul. De la acel debut mi s-a schimbat viața.

Totul s-a schimbat foarte rapid. Se deschidea ușa către lumea reală. Când ești pe teren, trebuie să fii pregătit sau rămâi descoperit. În fotbalul mare nu te poți ascunde. Totul se întâmplă rapid și nici o situație nu seamănă cu alta”.

Stevie G, legenda cormoranilor, despre debutul în fotbalul profesionist, în Liverpool vs Blackburn, 29 noiembrie, 1998, în Premier League”, este ultimul mesaj publicat de Mihai Dolinschi, pe contul său de Facebook.

Mihai Dolinschi își redescoperise pasiunea pentru baschet

Mihai Dolinschi a comentat în ultimul timp și partidele din NBA, alături de Cosmin Petrescu.

„A fost o trecere ușor dificilă pentru că nu mai comentasem un alt sport de echipă, în afara fotbalului. Mai comentasem 3 meciuri de tenis, dar în urmă cu 3 ani. Totuși faptul că l-am avut alături pe Cosmin Petrescu m-a ajutat să îmi îmbunătățesc comentariul de la meci la meci.

Joc baschet cam o dată pe săptămână în parc cu vărul meu, Andrei Cristian Cușu, care evoluează la echipa U-18 a Voluntariului și a făcut parte la 3 meciuri și din echipa de seniori din prima ligă. Am practicat dar aș putea spune la un nivel semi-profesionist.

Pasiunea pentru baschet a început de la o vârstă fragedă, când mătușa mea, Monica Dolinschi pe atunci, evolua la naționala României de senioare și la ACRO sau Rapid la nivel de club. Eu pot să spun că am practicat la nivel semi-profesionist.

A fost o luptă între baschet și fotbal. Între 12 și 15 ani am practicat baschet la CSS4, unde am evoluat pe poziția de extremă și am mai jucat pentru echipa școlii și primul an de liceu. Apoi am renunțat pentru că am mai încercat un an fotbalul”, mărturisea Mihai Dolinschi într-un interviu pentru baschet.ro.