Doliu în lumea sportului. A murit un jucător român de doar 19 ani

Doliu în lumea sportului. A murit un jucător român de doar 19 ani
Marius Radoi a decedat intr-un accident rutier

Este doliu în lumea tenisului de masă după ce a murit un jucător român de doar 19 ani. Tânărul era fiul adjunctului Poliţiei Olt Cristian Rădoi. Marius Rădoi, şi-a pierdut viaţa joi noapte într-un teribil accident de circulaţie care a avut loc la limita judeţului Olt cu Argeş.

Tragedie în familia adjunctului Poliţiei Olt Cristian Rădoi. Fiul acestuia de 19 ani a decedat într-un tragic accident

Este doliu în lumea tenisiului după ce un sportiv de 19 ani a decedat în urma unui tragic accident rutier. Marius Rădoi, jucător de tenis de masă, este fiul adjunctului Poliţiei Olt Cristian Rădoi.

Tânărul a decedat într-un accident care a avut loc joi noapte, în apropiere de intrarea în Județul Argeș.

Marius Rădoi se afla singur în mașină atunci când a derapat și a ajuns într-un cap de pod

Tânărul în vârstă de 19 ani, jucător de tenis, se deplasa singur în maşină la momentul tragediei care a avut loc pe drumul naţional DN 65, în localitatea Negreni.

Potrivit primelor informaţii, Marius Rădoi nu ar fi adaptat viteza autoturismului la carosabilul umed, a pierdut controlul autovehiculului, a derapat într-o curbă şi s-a lovit de un cap de pod de pe marginea drumului.

Echipajul de salvare l-a resuscitat pe tânăr până la spital, însă până să intre în sala de operații acesta a decedat

Totul s-a întâmplat miercuri noapte. Echipajele de salvare care au ajuns la fața șocului tragediei i-au acordat tânărului primul ajutor și l-au transportat la spital.

Medicii au continuat și în abulanță resuscitarea tânărului. Au reușit să îl mențină în viață până la spital, însă când a ajuns acolo, chiar înainte de a fi dus în sala de operații acesta a decedat.

Marius Rădoi era campion național de tenis de masă

Fiul adjunctului IPJ Olt a avut multiple răni, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi resuscitat de mai mult ori pe drum. Tânărul sportiv se afla însă în stare de inconştienţă.

Ajuns la spital, tânărul student a fost dus în sala de operaţie, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el. Acolo a decedat. Marius Rădoi, băiatul şefului adjunctului Poliţiei Olt, avea 19 ani, era student şi campion naţional la tenis.

Unde juaca tenis de masă Marius Rădoi

Student și jucător de tenis de masă, Marius Rădoi evolua pentru CSM Focșani în Divizia A, al doilea eșalon național, și a fost campion național de cadeți, acum 9 ani.