Doliu în lumea muzicii românești. A murit la doar 27 de ani, răpus de o boală grea. Mesajul sfâșietor transmis de iubita sa

Doliu în lumea muzicii românești. A murit la doar 27 de ani, răpus de o boală grea. Mesajul sfâșietor transmis de iubita sa
Alexandru Bulac a murit la 27 de ani

Alexandru Bulacu, în vârstă de 27 de ani, era instrumentist la „Doru și Doina Argeșului” și a murit sâmbătă seară, după o luptă cruntă cu o boală grea. Tânărul cântăreț urma să-și serbeze ziua pe 1 august, dar din păcate, în ultima perioadă, zilele lui au fost numărate.

“Golul din inima mea nu-l va înlocui nimeni niciodată”

După pierderea dureroasă trăită de toți cei care îl iubesc și l-au iubit pe băiat, iubita sa a transmis un mesaj trist prin care a reușit să exprime durerea imensă a pierderii jumătății sale. Tânărul era din Câmpulung și absolvise Liceul „Dinu Lipatti”. Anunțul decesului a fost făcut printr-un mesaj pe Facebook, iar la scurt timp, mulți prieteni au transmis sincere condoleanțe familiei îndurerate..

„Inima mea a încetat să mai bată preț de câteva secunde, dar inima lui s-a oprit definitiv. Sunt multe cuvinte de spus, dar în același timp şi o durere enormă. Dumnezeu mi-a luat de lângă mine viitorul, fericirea în toate formele ei și speranța!

Am promis că voi rămâne lângă tine pentru totdeauna, indiferent de ce s-ar întâmpla, dar se pare că „totdeauna” a fost prea puțin.. încă nu am puterea să accept ceea ce se întâmplă şi totuși cred că vei deschide ochișorii și-mi vei spune ca mă iubești!

Nu știu dacă ăsta e destinul sau doar viața nedreaptă..în loc să ne declarăm iubirea cu ocazia aniversării noastre, ai ales să pleci, să-ți spun ADIO!

Golul din inima mea nu-l va înlocui nimeni niciodată pentru că ai fost mult prea special ca să te poate înlocui cineva”, a transmis iubita sa.

“De acum înainte, tu vei fi îngerul meu”

Tânăra a continuat să explice printre altele, chinul la care a fost supus cântărețul în ultima perioadă, dar și degradarea fizică la care ajunsese, motiv pentru care, a preferat să nu-l expună public. Aceasta i-a promis fostului prieten că îl va iubi pentru totdeauna.

“N-am vrut să pun poze cu tine din ultima ta perioadă, cu speranța că te vei face bine și nu vrei ca prietenii tăi să te vadă așa dar, din păcate, doar pozele mi-au mai rămas; pozele și melodiile tale.

Dacă până acum am fost eu îngerul tău, de acum înainte, tu vei fi îngerul meu!
Să ai drum lin spre ceruri, sufletul, inima și viața mea, te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi necondiționat și sper să mă veghezi din ceruri și să mă iubești la fel de mult.

M-ai iubit până la sfârșitul vieții tale, iar eu te voi iubi până la sfârșitul vieții mele!
Cu drag, a ta iubită, Cristina”, este mesajul transmis de iubită, pe pagina de Facebook.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI