08 sept. 2023 | 22:59

Doliu în lumea artistică din România. Actorul Ion Ruscuţ a murit cu câteva zile înainte de ziua de naștere

News
Doliu în lumea artistică din România. Actorul Ion Ruscuţ a murit cu câteva zile înainte de ziua de naștere
Doliu în lumea artistică din România. Actorul Ion Ruscuţ a murit cu câteva zile înainte de ziua de naștere

Este doliu în toată România, după ce unul dintre cei mai mari actori ai vremurilor a plecat din această lume. Este vorba despre îndrăgitul actor Ion Ruscuţ, care a murit cu câteva zile înainte de ziua de naștere. Cei care l-au cunoscut sunt devastați.

A murit actorul Ion Ruscuț

Este doliu în lumea artistică, după ce a mai pierdut un actor de renume. Este vorba despre Ion Ruscuț, care a dat viață multor personaje din desenele animate. A avut un succes răsunător și a fost iubit de multe generații pe care le-a făcut fericite.

Peste câteva zile urma să împlinească 68 de ani și să-și serbeze ziua de naștere. Nu a mai apucat, însă, pentru că drumul lui s-a terminat aici. A fost renumit pentru numeroasele piese de teatru în care a apărut, dar și pentru personajele din desenele pentru copii pe care le-a interpretat.

Anunțul trist a fost făcut chiar de Teatrul Regina Maria din Oradea, unde și-a desfășurat activitatea ani întregi. A fost iubit de către colegii săi și a avut mulți fani. Va rămâne în amintirea tuturor drept un om amuzant, cu un umor greu de egalat.

”Colectivul Teatrului Regina Maria deplânge trecerea la cele veșnice a îndrăgitului actor Ion Ruscuț, care s-a stins din viață cu câteva zile înainte de a împlini 68 de ani.

Ion Ruscuț va rămâne mereu în amintirea noastră atât ca actorul care își făcea meseria cu seriozitate și generozitate, cât și ca omul cald și cu un simț al umorului greu de egalat, alături de care am construit amintiri prețioase”, este postarea făcută de Teatrul Regina Maria din Oradea, pe Facebook.

Actorul își iubea mult meseria

Actorul a fost înmormântat vineri, 8 septembrie, în satul Tăut. A rămas în amintirea tuturor pentru roluri în piese de teatru celebre. Printre cele mai de succes se numără ”Omul care a văzut moartea”, ”Steaua fără nume”, ”La Grande Magia”, ”Zbor deasupra unui cuib de cuci” sau ”În inima nopții”.

 ”Vocea lui inconfundabilă este recunoscută de toți copiii care au crescut cu desene animate dublate la studioul din Oradea, unde a fost atât actor, cât și regizor de dublaj”, au mai transmis reprezentanții TRM.

Satul Tăut reprezintă locul de naștere al actorului, mereu fiind dispus să împărtășească povești despre acest loc și despre casa sa din sat.

Cu siguranță, el își desfășura activitatea profesională cu pasiune, ceea ce este evident din mărturia unui coleg care îl observa întotdeauna într-o stare de bine și cu un simț al umorului bine dezvoltat.

„Bună seara! Azi, a plecat dintre noi prea devreme Ion Ruscuț. Bunul meu actor de la Oradea. La filmări îmi povestea mereu despre casa lui de la Tăut. Se bucura ca un copil în fiecare dimineață că ne vedem din nou pe platou.

Era fericit și împăcat. Și cu un umor de neegalat, molcom ardelenesc, plin de înțelesuri și subtilități. Drum liniștit, Ioane!”, a spus unul dintre colegii săi.

PlaySport
BREAKING NEWS: Decizie fără precedent a lui Marcel Ciolacu! Niciun premier nu a mai făcut asta în istoria României
Stiri din Lume
Loredana Chivu, cu tatuajul INTIM la VEDERE! Apariție INCENDIARĂ în slip MINUSCUL
Stirile PROTV
Accident îngrozitor pe munte. O femeie, târâtă de teleferic până în prăpastie, sub ochii soțului și copiilor
EVZ.ro
Temperaturile prind România în menghină. Vești proaste în weekend
Digisport.ro
FOTO S-a declanșat scandalul: ”Toată Germania se plânge”. Faza de la EURO 2024 care i-a scos din minți pe nemți
PRO TV
Neti Sandu dărâmă miturile despre horoscop: ”Am zis că Gemenii înșală cel mai mult... Cred că și Peștii!”. Ce spune despre restul zodiilor
Adevarul
Adio, hipoglicemie, dimineața! Trucul simplu care te scapă de tremur și dureri de cap. Dr. Mihail: „Crezi că trebuie să mânci ceva dulce, atunci te înșeli”
BZI.ro
Ileana Stana-Ionescu va fi incinerată pentru că „nu mai sunt locuri”! „Este o barbarie să o incinerezi!”
Spynews.ro
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro
Viva.ro
De necrezut! Ce diagnostic crunt a primit Emily Burghelea din partea medicilor, după accidentul din Mauritius. S-a fotografiat rasă în cap, înainte de operație
Impact.ro
WOW! Andreea Bănică, foto INTERZISE! A apărut AȘA și i-a BLOCAT pe toți!
Ego.ro
IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!
Parteneri
Cine e profesoara care a murit în timpul examenului de Bacalaureat
Redactia.ro
Cât costă un sejur de 8 zile la mare, în România. Un român a făcut calculul exact: „Cu banii ăia mergi în Grecia liniștit”
Click.ro
Gina Pistol, în costum de BAIE! Cum ARATĂ când RENUNȚĂ la haine
Vocea.biz
O fetiță de 3 ani din Constanța a ajuns la spital după ce a mâncat o prăjitură cu marijuana. Mama ei spune că nu se mai oprea din râs
Digi24
Divorț neașteptat în showbizul românesc! A pierdut sarcina și apoi s-a despărțit de soț în cel mai mare secret
Unica.ro
Șoferii primesc un mare ajutor. Ce se întâmplă dacă le expiră permisul
EVZ.ro
Cei patru membri ai familiei care au murit în accidentul devastator din Suceava, conduși pe ultimul drum! Imagini dureroase de la înmormântare / FOTO
Spynews
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
Capital.ro
Ce mâncăm la 40 de ani ne poate afecta sănătatea chiar și după câteva decenii. Concluziile celui mai recent studiu Harvard
Antena 3
La doar două luni de la divorț,a spus motivul real al despărțirii. Ce i-a făcut fostul soț după separare: „Nu am avut încotro ...”
Avantaje
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Mediaflux
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Spynews.ro
Horoscopul banilor pentru luna iulie. Astrele ajută 3 zodii și le sfătuiește pe celelalte să fie atente cu cheltuielile
Realitatea.net
Vero Căliman, apariție sexy în costum de baie. Cum arată fosta Fetiță Zurli la plajă. Actrița demonstrează că e o femeie superbă
Antena 1
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Impact.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!
Shtiu.ro