19 oct. 2021 | 10:40

Doliu imens în televiziune. Vestea tristă a dimineţii a fost dată de Dan Negru

Monden
Doliu imens în televiziune. Vestea tristă a dimineţii a fost dată de Dan Negru
Doliu în televiziune. Dan Negru a oferit vestea

Doliu în televiziune! Dan Negru a fost cel care le-a dat vestea internauților. O mare prezență s-a stins din viață recent, lucru care a lăsat un gol imens în inima celebrului prezentator. Despre cine este vorba și ce mesaj emoționant a scris vedeta?

Doliu în televiziune: veste devastatoare pentru Dan Negru

Dan Negru este unul din cei mai iubiți și longevivi prezentatori de televiziune. Acesta a ajuns să aibă proiecte imense în România și Republica Moldova și în anii de când lucrează în acest domeniu a dat peste oameni care i-au ajuns la suflet și pe care i-a luat ca reper.

Vedeta este foarte prezentă pe rețelele de socializare, iar acum a venit cu un mesaj emoționant pentru cei care îl urmăresc. Din păcate, moderatorul le-a spus tuturor că Tavi Iordăchescu s-a stins din viață recent. Regele Revelioanelor a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia despre care a spus că intra în categoria marilor persoane care făceau și tăceau. 

„Aflu cu mâhnire ca s-a dus Tavi Iordăchescu.
Am făcut festivaluri Callatis împreuna, am făcut și vreo două revelioane la tv cu Tavi Iordăchescu, Dan Mihăescu, Mitică Moroșanu..
Niște „Expendables”, meșteșugari de televiziune, din ăia care nu se lăudau in ziare cu meseria lor, din ăia care făceau și tăceau.
Și-n meseria asta butoaielor goale fac cea mai mare gălăgie.
„Duminica in familie” a Mihaelei Rădulescu , „DanutSRL”-ul lui Bitman, „Ora Veselă” de la Radio România, Radio Vacanța sau Cerbul de Aur se leagă de Tavi Iordăchescu…
I-o fi drumul lin…”

Cabral vs. Dan Negru

Cabral a sărit ca ars în urma unui mesaj scris de celebrul lui coleg de breaslă. Moderatorul emisiunii ‘Ce spun românii’ i-a transmis lui Dan Negru că ar trebui să respecte fiecare meserie în parte și să nu-și mai desconsidere colegii.

Cel din urmă a făcut o postare controversată în mediul online în care a subliniat beneficiile ploii pentru agricultură, ulterior fiind radical în privința fetelor care prezintă vremea la diverse emisiuni.

„O spun mereu când plouă: bucurați-vă! Nu va luați după fufele de la meteo care spun: ‘din păcate se anunță ploi’”

„Dacă vorbesc despre o colegă ce întâmplator prezintă rubrica horoscop, meteo sau mai știu eu ce… se referă la ea ca fiind o fufă. Alții sunt fraieri, jerpeliți sau agarici.

Și nu că sunt eu mai cu moț, sunt departe de a fi un exemplu, dar cred că ar fi bine ca cineva, oricine ar fi el, ar atrage atenția asupra chestiei ăsteia. Bre, fiecare are un loc sub soare. Unii sunt șefi, alții… nu sunt”, a fost replica lui Cabral.