Doinița Oancea, primele declarații despre noul bărbat cu care s-a afișat. Ce spune despre el EXCLUSIV

Doinița Oancea, primele declarații despre noul bărbat cu care s-a afișat. Ce spune despre el EXCLUSIV
Doinița Oancea, dezvăluiri inedite despre ultimele evenimente din viața sa

Multe lucruri s-au schimbat în viața Doiniței Oancea! Vedeta a decis să se destăinuie cu privire la planurile de viitor, proiectele sale, dar a făcut și câteva dezvăluiri despre fotografia în care apare un bărbat misterios alături de ea.

Doinița Oancea, primele dezvăluiri despre bărbatul misterios din viața ei

Doinița Oancea a publicat, de curând, o fotografie ce a trezit interesul fanilor. Aceasta apare alături de un bărbat căruia nu i se vede chipul, așa că toată lumea a fost curioasă să afle dacă actrița trăiește o nouă poveste de iubire.

„Nu am nimic de declarat, când o să am, o să zic. Nu am nimic de spus momentan, e o poză.”, ne-a transmis, în exclusivitate, Doinița Oancea.

Ce planuri de vacanță are Doinița Oancea: ‘A trecut ceva vreme’

Când vine vorba despre planurile de vacanță, actrița a recunoscut că are un stil de viață schimbător, așa că nu știe încă unde va pleca în acest an.

Doinița Oancea nu a mai plecat de o perioadă în vacanță, dar nu se plânge de programul adus de domeniul pe care îl preferă.

„Nu mi-am făcut încă planuri, am o vară spontană. În general nu îmi fac planuri pe perioade foarte lungi, la mine se tot întâmplă lucruri.

Trebuie să mă ocup și de una, de alta, de părinți, nu pot să îmi fac planuri. O să plec probabil pe la munte, pe la mare, nu știu dacă în țară, nu știu dacă în afară, nu știu nimic.”

Nu m-am gândit la acest aspect, cred că a trecut ceva vreme de când mi-am luat niște zile. La stilul nostru de viață, neavând program fix de la 9 la 6 seara, cred că e ok, adică nu avem niște nevoi așa nebune. Cel puțin eu sunt OK.”, a adăugat Doinița Oancea.

Prin ce a trecut Doinița Oancea în pandemie. Cum a afectat-o ultima perioadă

Pandemia a schimbat normalitatea pe care o știa toată lumea, așa că mulți români au trecut prin schimbări drastice. Totuși, ultimele luni nu au afectat-o așa de tare pe Doinița Oancea, ce a încercat să rămână pe poziții în fața provocărilor.

„Nu știu dacă m-a schimbat într-un fel anume, sinceră să fiu. Nu știu dacă și-a lăsat o amprentă asupra mea.

Am încercat să nu iau lucrurile așa de tragic cum au fost prezentate și să mă țin pe linia de plutire, mental, în primul rând, să îi țin bine și pe ai mei…

Financiar, probabil, financiar cred că a lovit pe toată lumea. E normal, au fost cheltuieli și mai puțini bani.”, a mai zis vedeta.

Ce proiecte pregătește Doinița Oancea. Fanii se vor bucura

Cunoscută pe micile ecrane, Doinița Oancea ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că nu are proiecte TV pentru perioada următoare, dar și-ar dori să își reia activitatea cât se poate de repede, mai ales pentru că iubește ceea ce face.

„Din păcate, nu am. Îmi doresc, dar poate în curând, așteptăm.”, ne-a mai spus aceasta.

Fanii ce o urmăresc pe actriță în mediul online știu că aceasta este pasionată de make-up, așa că am aflat și ce planuri are cu privire la acest domeniu. Chiar dacă nu ar renunța din actorie, Doinița Oancea o să le pregătească în toamnă o surpriză fanelor sale.

„Nu am mai făcut live-uri, nu am avut neapărat timp și nici dorință, mai ales că e cald. În afară de asta, nu pot să zic că mă ocupam la un alt nivel.

Femeilor știu că le place, toate îmi spun acest lucru pe stradă, dar, din toamnă. Să se mai domolească căldura.

Este doar o pasiune, nu știu cum să o numesc. Îmi face plăcere să fac live-urile pe Facebook pentru comunitatea mea de fete, dar nu…m-am gândit la un moment dat să fac un business în zona asta, dar nu să îmi schimb domeniul meu de activitate principal.

Nu aș renunța la actorie pentru așa ceva. Actoria rămâne my favorite.”, ne-a mai spus aceasta.

Cum se schimbă Doinița Oancea când nu mai apare la TV. Vedeta a spus totul

De asemenea, ultimele luni au făcut-o să fie față în față cu o provocare greu de dus: „Pandemia a făcut ca un proiect să se termine mai repede.”

Mulți poate se întreabă cum este Doinița Oancea în spatele camerelor. Actrița a recunoscut, cu zâmbetul pe buze, că nimic nu se schimbă în momentul în care apare la televiziune și este cât se poate de naturală, spre fericirea fanilor.

„La fel. Oamenii care nu mă cunosc îmi spun același lucru, dar și ăia care mă cunosc îmi spun: ‘Ah, tu ești la fel! Și la televizor, dar și în realitate’. La fel, sunt același om.”, ne-a mărturisit Doinița Oancea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI